Business

Kan du huske, da løbehjul kun blev brugt i skolegården, når klokken ringede ud til frikvarter? Sådan er det ikke længere.

Virksomhed

Scootworld ApS

Adresse

Strandvejen 151, 2900 Hellerup

Telefon

70267979

E-mail

info@scootworld.dk

Webside

www.scootworld.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 25. februar

Kom godt i gang på et trick løbehjul

I dag er løbehjulet både til dig, der har brug for en fleksibel transportform og dig, der godt vil have lidt action i hverdagen med et trick løbehjul.

Er du klar til at imponere vennerne på et trick løbehjul?

Det ene øjeblik kører du af sted i høj fart, og i det næste sætter du af og laver et sprødt spin ud over rampen. Er du klar til at imponere vennerne på et trick løbehjul? Når du gerne vil vise vilde tricks, er det ikke lige meget, hvilket løbehjul du vælger. Du har nemlig brug for et trick løbehjul, når du virkelig vil imponere.

En garvet rider ved, at man laver mange hop på et trick løbehjul. Det er nemlig et godt sted at begynde. Kan du allerede lave et par tricks? Så er du måske klar til at forsøge dig med at rotere i luften eller køre på baghjulet af dit trick løbehjul.

Det er vigtigt med godt udstyr til prisen

Det gælder om at have det rigtige udstyr, når du skal lære at lave tricks på et løbehjul. Er du klar til at lære dine første tricks? En øvet kører vil nok sige undersøg hvilket trick løbehjul du skal købe lige her, for dit første løbehjul skal ikke ruinere dig.

Du behøver nemlig ikke at gå på kompromis med kvaliteten, selvom prisen ikke er skyhøj. I stedet kan du opgradere dit udstyr, efterhånden som du selv bliver en rigtig rider.

Du får stor køreglæde med de rigtige hjul til løbehjul

Du skal ikke undervurdere, hvad gode hjul betyder for din køreglæde. De kan nemlig gøre hele forskellen. Er du på udkig efter nye hjul til løbehjul? Det kan være en fordel at du ved, hvad du forventer af dine hjul, før du køber dem. Det vigtigste er dog altid, at du vælger kvalitetssikre hjul til løbehjul.

Kører du på et trick løbehjul, hvor tiden bliver brugt på spins og hop? Din erfaring vil fortælle dig, at du har brug for hårde hjul, når du laver mange tricks. Denne type hjul tager nemlig godt imod slag og stød, og samtidig er de også bedst at køre på indendørs.

Ruller du derimod af sted fra A til B på daglig basis? De lange ture på løbehjul klares bedst med bløde hjul. Det giver dig nemlig en blødere bevægelsesfrihed, som er behagelig, når du tager de længere ture.