Business

En opslagstavle behøves ikke kun bruges til at huske dine tider hos lægen.

Virksomhed

Skiltex

Adresse

Ejby industrivej 91c, 2600 Glostrup

Telefon

70 20 40 98

E-mail

info@skiltex.dk

Webside

https://www.skiltex.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 18. februar

Kreative måder at bruge en opslagstavle

Der er masser af kreative måder at udnytte en opslagstavle på, og så er der altså bare noget hyggeligt over at kunne tilpasse den som man har lyst. Her er der tips til hvordan du kan bruge din opslagstavle på en kreativ måde.

Fremtidige rejsedestinationer

En opslagstavle er en perfekt måde at holde styr på dine fremtidige rejsedestinationer. Der er flere måder at holde styr på dem – du kan bl.a. lave en liste, hvor du laver en ”bucket list” over feriedestinationer, hvor du så prioriterer de steder du helst vil hen øverst. Det vil altså sige, at hvis dit største ønske er en rejse til Maldiverne, så skriver du den først på listen. Du kan også vælge at printe et verdenskort ud, og så sætte nåle i. Så kan du eksempelvis sætte røde nåle i de lande du allerede har været i, og sætte blå nåle i de lande du gerne vil rejse til.

Madplaner og ugeplaner

Du kan også bruge en opslagstavle til at lægge madplaner og ugeplaner. Med en madplan er alle indforstået med, hvad der serveres til aftensmad. Det hjælper med at skabe overblik i hverdagen, da aftensmaden for mange mennesker er en stressfaktor. Der kan også laves ugeplaner, hvor man skriver alle ugens dage op, og så kan hvert familiemedlem skrive sine planer ind de pågældende dage. Dette er også med til at skabe overblik, og så kan man hurtigt også se hvor mange der er hjemme til aftensmaden, eksempelvis. Man kan også bruge det til at se, om man har overskud til at lægge planer i weekenden, hvis man nu har haft en travl og stressende uge i hverdagene.

Brug den som en mindetavle

En opslagstavle er også en perfekt måde at sammensætte en mindetavle på. Reglerne ved en mindetavle er, at der ikke er nogle regler. En mindetavle bruges til eksempelvis feriebilleder, hvor du kan sætte billeder på af flotte steder i har været, som du måske længes tilbage til. Ofte kan man falde helt i staver, hvis man ser et billede fra en gammel ferie, og alle de gode minder vælter ind. Du kan også sætte billeder af dine børn (hvis du har sådan nogle) på din opslagstavle, eller familiebilleder – det er en god måde at blive mindet om, at ens familie er det vigtigste man har, og man sætter pris på dem, hver gang man ser billederne. Opslagstavlen kan også bruges som et sted at hænge børnetegninger, så du stolt kan vise dem frem til venner og familie, som kommer og besøger jer. En opslagstavle er altså en super god måde at få sin helt egen, personlige mindetavle.