Business

Planlægger du at holde en fest eller et arrangement? Det kan for eksempel være en konfirmation, en stor fødselsdag eller noget helt tredje.

Virksomhed

Grafical ApS

Adresse

Nupark 45, 7500 Holstebro

Telefon

97407644

E-mail

grafical@grafical.dk

Webside

https://www.grafical.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. marts

Lad engangsservice gøre arrangementet nemmere

Uanset hvad vil du garanteret gerne gøre det så nemt og overskueligt for dig selv som overhovedet muligt – uden det skal gå ud over gæsterne. Det kan du gøre ved at anvende engangsservice, hvor du sparer dig selv for opvasken og i stedet kan slappe af og være sammen med gæsterne.

Ingen fest uden mad og drikke

Dét at holde en fest eller et arrangement hænger så godt som altid sammen med at spise god mad og drikke lækre sager. Det kan dog være hårdt at være arrangør, hvis du både skal stå for mad og drikke, samtidig med at du skal sørge for, at al servicen bliver vasket op. Med engangsservice er der ikke noget, der hedder opvask, og du kan også være sikker på, at du har nok service til alle gæsterne.

Alt inden for engangsservice

Alt efter om det er et eftermiddagsarrangement med kaffe og kage, eller om det er et aftenarrangement med gourmetmad og champagne, vil det være muligt at finde engangsservice, der passer til formålet. I det store udvalg finder du nemlig alle følgende former for engangsservice:

-Pap- og plasttallerkener

-Plastik-, bambus- og træbestik

-Plastikglas, engangskrus og papbægre

-Fastfood-emballage

-Miljøvenlige alternativer

Der er altså rig mulighed for at finde den type engangsservice, der er passende til dit arrangement. Det er en nem løsning for dig, da du sparer en masse tid og ikke behøver at stresse over noget som helst. Engangsservicen er i god kvalitet, så dine gæster vil sandsynligvis ikke tænke over, at det er engangsservice.

Du kan med fordel tage et kig på udvalget og se, om der er noget for dig. På den måde kan du hurtigst muligt få styr på din store fest.