Business

Østerbro er et af Københavns dejligste nabolag. Det har noget fornemt over sig, men samtidig er det nede på jorden og hyggeligt.

Virksomhed

Madklubben

Telefon

38414174

Webside

www.madklubben.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 17. februar

Leder du efter selskabslokaler på Østerbro i København?

Her finder du masser af små butikker med alternativt tøj, fede restauranter og cafeer samt kulturelle tilbud i massevis. Skal du holde en fest eller en stor begivenhed, er det derfor oplagt at vælge Østerbro som lokation. Her kan venner, familie eller kolleger mødes og få en fantastisk oplevelse.

Du kan leje selskabslokaler på Østerbro i København. Hvilket selskabslokale der er det perfekte, handler selvfølgelig om, hvad det er for en type event, du skal holde. Er det en middag for hele familien, kan det måske godt være i uformelle rammer. Er det en fancy forsamling af investorer eller partnere, så kan et stort og fint lokale med udsøgte detaljer være en idé. Det er helt op til dig.

Lækker mad i udsøgte rammer

En af de bedste ting ved at leje selskabslokaler er, at man forkæler sine gæster. Der er ikke noget bedre end at træde ind i et pyntet lokale og få lækre retter, der stimulerer smagsløgene. På Østerbro kan du finde store som små steder, der tilbyder den service.

En af dem er Madklubben, som har stilfulde festlokaler. Her kan dig og dine gæster få mange fantastiske timer til at gå i smukke omgivelser og med rigtig god mad. Der er forskellige lokaler og menuer at vælge imellem, så man kan finde det, der passer lige præcis til ens event. Madklubben har plads til 40-120 personer. Det er blot et af de mange steder, hvor du kan overveje at leje selskabslokaler.

Overvej menu og indretning

Uanset om der er tale om lokaler til et bryllup, en konfirmation eller en virksomhedsmiddag, så er der en række ting at overveje, inden man lejer. Det kunne være indretning og borddekoration. Er man til noget traditionelt og gammeldags. Eller noget mere nyt og moderne, hvor der godt må være progressiv kunst på væggen?

Disse spørgsmål handler også om, hvad det er for en type gæster, der kommer. Og ikke mindst hvad anledningen er. Du kan også overveje, hvilke krav der er i forhold til mad. Skal det eksempelvis være bæredygtigt eller dyrevelfærd? Måske der kun skal serveres vegetarretter? Det er altid godt at tjekke, om stedet kan leve op til ens ønsker. På den måde får man den perfekte aften, når det så endelig er.

Søg dig frem, eller spørg i netværket

Leder du efter selskabslokaler på Østerbro – eller andre steder i København for den sags skyld – er det altid en god idé med lidt research. I dag er der ofte debat og anmeldelser på nettet, hvor du kan se den oplevelse, andre kunder har haft med et bestemt sted. Det kan være kommentarer på både personalet, maden eller stedet.

Det kan give dig et overblik med en hurtig googlesøgning. Herfra kan du med fordel ringe til de steder, der interesserer dig mest, og spørge yderligere ind. Pris er selvfølgelig også en vigtig faktor her. Det nytter ikke at leje et sted, der springer budgettet fuldstændigt.