Business

Hvis du driver en virksomhed, ved du nok alt om, hvor mange omkostninger der er forbundet med det.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. oktober

Lej dig ind på et kontorhotel i Aalborg og spar penge

En af de ting, der virkelig kan løbe op, er lokaler og kontorer. Her er leje eller køb tit utroligt dyrt, og det kan ofte ende som en af virksomhedens dyreste poster. Heldigvis findes der billige alternativer, der giver dig kontorer til fordelagtige priser. Ved at vælge Kontorhotel Aalborg kan du leje nogle lækre kontorer med central beliggenhed til en pris, der er til at betale.

Flere fordele ved kontorhotellet

Der er mange gode grunde til at leje kontor i et kontorhotel. Du skal for det første kun betale for det, du faktisk har brug for, hvilket betyder, at du slipper at skulle betale dyre fællesydelser som eksempelvis reception. Du kan på den vis opnå store besparelser og spare penge, som du i stedet vil kunne bruge på at skabe vækst i din virksomhed.

Alt efter om der er tale om et kontor til en enkelt person eller et helt kontorfællesskab, kan du selv bestemme, hvor stort et kontor du har behov for. Kontorerne fås i arealer fra 14-51 m2, hvilket betyder, at der findes kontorer til de fleste formål.

Endvidere er der et loungeområde på hver etage samt et stort kantineområde, hvor hvert kontor får en køleskabsplads, så de har mulighed for at anrette frokost. Forholdene giver dig dermed mulighed for at køre din virksomhed på en ideel måde, hvor I ikke kommer til at mangle noget.

Eftertragtet beliggenhed

Tit er det dyrt at få fingrene i en god beliggenhed, og derfor er det noget, som kun de færreste har råd til. Sådan er det dog ikke, når det gælder kontorhotellet i Aalborg. Her får du nemlig en central beliggenhed tæt på både banegården, centrum, busterminalen og motorvejen, uden det går ud over prisen.