Business

Har dit barn brug for hjælp til lektierne? Der kan være flere årsager til dette. En grund kunne være, at dit barn har svært ved netop et specifikt fag.

Virksomhed

GoTutor Denmark ApS

Webside

https://gotutor.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. december

Lektiehjælp i Aalborg

En anden grund kunne være på grund af manglende motivation eller koncentration. En tredje grund kunne være, at dit barn er på et højere klassetrin eller gymnasialt niveau, hvor der er et karakter pres. Lektiehjælp kan være en en stor hjælp i flere forskellige tilfælde. Læs med her og bliv klogere på, hvordan dit barn får lektiehjælp i Aalborg.

Få hjælp af en tutor

Du kan overveje at hente hjælp udefra. Det kan skabe en anden form for disciplin for dit barn, samtidig med at du sikrer, at du har overvægt af gode stunder sammen med dit barn. Det kan ende i skænderier og frustrationer, når man agerer skolelærer som forældre. Du kan derfor opsøge en certificeret tutor til for eksempel at få hjælp til matematik , hvis det er regningen, der driller. En tutor er en person, der hjælper elever med lektier eller undervisning i et fag. Oftest brænder tutoren for at skabe resultater. En tutor kan gå hen og blive en positiv relation for dit barn, og dermed gøre lektierne lidt lettere. Normalt foregår undervisningen en-til-en i et privathjem, hvilket vil være en fordel, da hjemmets rammer føles trygt.

Det kan være en god idé, at starte med at tage en snak om muligheden. Børn kan nemlig godt lide at vide, hvad der skal ske og føle, at de har haft en indflydelse.

Faglig selvtillid - eller mangel på samme

Hvis dit barn oplever problemer fagligt, kan det være med til påvirke dit barns selvværd. Vi kender alle sammen til følelsen af ikke at du til noget eller føle os gode nok. Samtidig sammenligner mennesker sig meget med hinanden, og dette sker også hos børn. Hvis dit barn oplever at være dårligere end de andre kan det påvirke lysten til at gå i skole. Det kan derfor være en god ting, at vende lektierne og skolen til noget positivt.

Lektiecafe på skolen

Flere og flere skoler tilbyder lektiehjælp på skolen. Her vil elever samles og have tid til at fordybe sig i deres lektier. Der går hjælpelærere rundt, som eleverne kan stille spørgsmål til. Det er selvfølgelig ikke det samme som en-til-en undervisning, men alligevel er det et sted, hvor dit barn kan opsøge hjælp og få lavet sine lektier. Oftest vil lektiecafeén være et supplement til arbejdet med lektier.