Business

Der er meget, man kan lære af en kvinde som Lone Godbersen.

Virksomhed

Foreningen Gymnastikgården

Webside

https://www.gymg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. oktober

Lone Godbersen - hvad kan du lære af hende?

Lone Godbersen er en af stifterne bag Flying Superkids, som er en gymnastikforening, der turnerer verden rundt med spektakulære gymnastikopvisninger tilsat dans, musik og akrobatik i verdensklasse. De flyvende børn er helt ned til otte år gamle, og det er utroligt, hvad de kan præstere.

Det, du kan lære af Lone Godbersen, er, at du skal gøre dig umage og kæmpe for det, du gerne vil. Lone og hendes daværende mand opgav deres sikre indtægtskilde og kastede deres kærlighed efter gymnastikken. De har opbygget en helt unik forening med dygtige gymnaster, der præsterer gang på gang.

Flying Superkids er blevet et tilløbsstykke, men hvad er hemmeligheden bag?

Hold fast i din vision

Ønsker du at opnå succes som Lone Godbersen og resten af truppen omkring Flying Superkids? Så hør godt efter her. Det er helt essentielt, at du holder fast i din vision, for ellers er dit udgangspunkt ikke solidt nok. Lone Godbersen havde en vision om at skabe en gymnastikforening, der eksperimenterede og udfordrede den traditionelle måde at tænke gymnastik på.

Uwe og Lone Godbersen blev da også set skævt til af andre gymnastikforeninger, men de troede tilpas nok på deres vision til, at det lykkedes dem at kravle stille og stødt til tops af gymnastikstigen.

Nu skal du ikke tro, at en tydelig vision er ensbetydende med succes. Der skal flere ting til. Flying Superkids har i dag et yderst kompetent og professionelt træningsteam, der er med til at styrke den oprindelige vision - succes kræver motivation, disciplin og hårdt arbejde.

Succes kræver motivation, disciplin og hårdt arbejde

Det er ikke en dum idé at tage et kig mod Lone Godbersen og hendes sønner, som i dag leder Flying Superkids. Foreningen har udviklet sig over mange år, og det var ikke en succes fra start. En vedholdende indstilling og hårdt arbejde fik foreningen til at blive mere og mere succesfuld.

For at Flying Superkids skal bibeholde deres stjernestatus, er det vigtigt, at atleterne er dygtige, og at forestillingen konstant udvikles. Gymnasterne er kun dygtige, fordi de har en god trænerstab, der ved, hvad de foretager sig. Flying Superkids og Lone Godbersen har formået at udvikle sig med årene, således deres forretning altid er tilpasset tiden.

Lone Godbersen har fingeren på pulsen, og du kan lære meget af hende, hvis du sigter efter at skabe et godt fællesskab og resultater i foreningslivet.