Annonce

Måltidskasser – billigere end du tror

Du har sikkert hørt om måltidskasser. Det er supernemt. Madplanen er lagt, alle ingredienser er pakket, og kassen står ved din hoveddør, når du kommer hjem, på den aftalte ugedag. Det er bare at pakke den ud og lægge varerne på plads og hænge opskrifterne på tavlen eller køleskabsdøren. Men er det ikke vanvittigt dyrt? Tænker du måske. Det kan du læse mere om her.

Virksomhedsprofil 12. juli 2021

Det kan være svært at gennemskue og regne ud, hvor meget du betaler for de forskellige råvarer og andre ingredienser i kassen. Men du kan selvfølgelig regne ud, hvor meget du i gennemsnit giver for et måltid mad pr. person.

Hvor meget koster en måltidskasse?

Vi har kigget os lidt omkring på nettet for at finde ud af, hvor meget en måltidskasse koster. Men det er ikke sådan lige at gennemskue. Derfor har vi henvendt os til online madmagasinet MAD & venner , som lige har lavet en større undersøgelse og et indlæg om måltidskasser.

Redaktøren fra MAD & venner udtaler, at vi har helt ret i, at det er uoverskueligt. ”I de fleste tilfælde kan du vælge både antal kuverter og antal middage. Og faktisk bliver det oftest billigere pr. kuvert, jo flere kuverter og jo flere måltider, du bestiller”, oplyser redaktøren.

”Hvis jeg skal give et slag på tasken, vil jeg sige, at et måltid mad pr. kuvert koster mellem 45-70,- kr. – afhængig af, hvor meget du køber. Men der findes selvfølgelig både dyrere og billigere kuvertpriser”, afslutter redaktøren.

Kan det betale sig at abonnere på måltidskasser?

Nu skal du jo ikke være professor for at kunne regne ud, at prisen på en måltidskasse hos MAD & venner skal kunne tjene sig hjem for udbyderen – ellers er det jo en gavebod frem for en forretning.

Og de fleste kan nok også regne ud, at f.eks. en portion spaghetti med kødsovs sagtens kan laves for en 15-20 kr. pr. person – måske endda billigere. Så der er et stykke vej op til de 45 kr. Men du kan ikke nøjes med at regne prisen pr. kuvert ud.

Du skal også tænke på, at du sparer tid. Du sparer tiden, du skal bruge på at planlægge og finde på, hvad I skal have til middag. Du sparer tiden på at handle og stå i kø i butikken. Du sparer også transporten til og fra butikken.

Derudover slipper du for at overindkøbe. I måltidskassen er der lige nøjagtig, hvad du har brug for – hverken mere eller mindre. På den måde mindsker du også madspild – og det giver god samvittighed.

Hvor meget er din tid værd i penge? Og hvor meget scorer en god samvittighed i dagligdagen?

Mad & Venner

, 0

Website:
https://madogvenner.dk/
Annonceret indhold

Nyeste