Business

Hvis man holder stor fest, kan det være en god ide at bestille maden udefra

Virksomhed

Verdenskortet

Webside

https://verdenskortet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. august

Mangler du mad til festen?

Vi er glade for at samle for familie og nære her i Danmark. Om det er til fest, konfirmation eller bare en komsammen, så er vi altid klar med en hjemmeskrevet sang og højt humør. Og vi er da mindst lige så glade for god mad og drikke.

Om det er større selskaber eller blot med nogle få venner, så er det altid rarest at være der sammen med dem.

Derfor kan det være smart at bestille mad ud af huset. Så slipper du for bøvlet med både at lave og anrette maden. Derudover er det nemt også at sammensætte din menu, så du stadig kan få det, du ønsker. Så kan du jo eventuelt selv sørge for vinmenuen eller bare bestille den med på vejen.

Både privat og til firmaet

Ikke nok med at det kan gøre konfirmationsfesten meget nemmere, så kan det også betale sig at få mad ud af huset, når der arrangeres noget med firmaet. Skal der for eksempel holdes julefrokost med det hele, kan du med fordel bestille maden udefra, så I ikke selv står med madlavningen. Du kan bestille lige den mængde, som er nødvendig - ligegyldigt om det er til julefrokosten eller sommerhygge.

Din mad, leveret

Når man bestiller mad ud af huset, har man næsten altid mulighed for at sammensætte den menu, der passer til dit arrangement - suppe, steg og is eller noget helt andet. Derudover kan man også vælge, hvor meget man gerne vil have af de forskellige ting, så der kan være mad til alle. Så vælger du også selv, om det skal være en stor buffet med en stort udvalg eller et mindre udvalg. Maden kommer også altid i termokasser, så det er nemt at anrette, og du får derfor god tid til at socialisere dig med venner eller kolleger.