Business

Det er en fordel at have gode steder, hvor man kan opbevare ens ting.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. september

Mangler du plads til opbevaring?

Der kan være mange årsager til, at man pludselig står og mangler opbevaringsplads. Det kan være grundet en flytning eller en renovering, hvor ens møbler skal opbevares i mellemtiden. Det kan skyldes, at man efter at have sorteret og ryddet op i sine gamle ting har brug for at få det opbevaret, som ikke skal smides ud. Ældre møbler, gamle mapper med papir, en gammel skænk der har stået i morfars hus, som man ikke skal have i huset, men som er fyldt med minder. Det kan være sæsonbetingede ting, såsom julepynten, der skal pakkes væk i sommerhalvåret.

Uanset årsagen og uanset hvor meget plads du har behov for samt hvor længe, så kan du finde opbevaringsrum i Aalborg. Her kan du finde depotrum i mange forskellige størrelser, som passer til forskellige behov. På samme vis kan du også hurtigt opgradere eller nedgradere, hvis du pludselig kommer til at mangle mere plads til opbevaring eller kun har brug for mindre.

Pak dine ting forsvarligt ned

Uanset hvor meget og hvor længe du skal have opbevaret dine ting, er det nødvendigt at pakke dem forsvarligt ned. Dette for at undgå at tingene tager skade. Depotrummene er rene, tørre og varme, og er desuden overvåget, således at de hverken får fugt eller risikerer at blive stjålet. Men hvis dine ting ikke pakkes rigtigt, kan du stadig risikere, at de enten får trykmærker eller går i stykker, når du flytter dem. Du får desuden en unik nøgle, som kun passer til dit depotrum.

Du kan købe kvalitetsflyttekasser, som kan holde til langt mere end billigere discountflyttekasser. Det betyder, at risikoen, for at eksempelvis bunden ikke kan holde, er langt mindre. Samtidig kan du købe både bølgepap og bobleplast, så alt fra fladskærme, malerier til porcelænsfigurer og service kan pakkes korrekt ind, og du mindsker risikoen for, at tingene går i stykker.