Business

Hvad end du er hundeejer eller ej, så er et hundegitter aldeles anvendelig og fornuftig at montere i sin bil. Det er et uundværligt produkt som hundeejer, men også enormt praktisk for dem uden hund.

Virksomhed

Bilextra Aalborg

Adresse

Gammel Gugvej 41, 9000 Aalborg

Telefon

+45 96 300 250

Webside

https://bilxtra-aalborg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. januar

Must-have udstyr til bilen

Vi vil derfor i denne artikel fremfører hvorfor et gitter, der adskiller de bagerste sæder med bagagerummet, er en fornuftig investering for din, dine passagers og din hunds sikkerhed.

Løse dele er farlige

Løse genstande i bilen kan være farlige, når man er nødsaget til en pludselig hård opbremsning. Ved en nødopbremsning flyver indkøbsvarer, værktøj, reservedele og lignende som projektiler gennem kabinen, og udgør en fare for bilist og passagere. Dette er noget tusindvis af mennesker kommer til skade af årligt. Et hunde- og lastgitter til at opbevare sådanne genstande eliminerer denne risiko.

Praktisk løsning

Ikke nok med at det er en praktisk løsning, der øger din sikkerhed som bilist, passager, eller hund for den sags skyld, så tager det under et kvarter at montere og er ligeledes nem at fjerne igen, skulle det behov opstå. Et hundegitter eller lastgitter fås til enhver bil og på tværs af mærker og modeller, uanset om her er tale om en stationcar eller hatchback. Gitteret sættes fast mellem bagagerummet og de bagerste sæder. Ligeledes er der også mulighed for at opdele bagagerummet i to separate rum med et opdelingsgitter.

Kørsel med hund

Man siger at hunden er menneskets bedste ven og ofte er ens hund en del af familien - et hjertekær familiemedlem. Så selvfølgelig skal hunden også med, når familien skal på tur. Et hundegitter er super smart når man har hunden med på farten. Det er måske hyggeligt med en makker på forsædet, men en løs hund i bilen udgør en potentiel livsfarlig situation for dig og dine passagerer.

Hvad siger reglerne?

Der forefindes ingen krav om at hunde og andre dyr skal fastspændes i bilen, med et gitter skal du ikke bekymre dig, om hunden forsøger at kravle frem på forsædet eller lignende og du bliver som bilist derfor heller ikke distraherer af dens færden. Det er ligeledes det sikreste sted for din hund at være, skulle der ske noget uforventeligt i trafikken. Hunden får også sin helt egen plads, hvor den kan sidde komfortabelt og i sikkerhed. Endnu et plus for dig, som hundeejer er, at du undgår hundehår og beskidte poter på sæderne.

Et hundegitter er altså en win-win situation for alle bilister.