Business

Der er rigtig mange af os, der hver dag står meget op eller går meget rundt blandt andet i forbindelse med vores arbejde.

Virksomhed

Apopro.dk

Webside

https://apopro.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. januar

Når du pludselig er begrænset i hverdagen på grund af smerter i fødderne

Derfor er det også en nødvendighed for os at kunne gå omkring og i det hele taget at være på vores fødder uden, at det er til gene for os.

Desværre er det noget, der for mange er forbundet med netop gener og smerter, og derfor kan det være dybt begrænsende og hæmmende i hverdagen – heldigvis er det noget, der findes hjælp til.

Oplever du problemer i dine fødder med ligtorn?

Når du oplever problemer med dine fødder, kan der være forskellige ting, der spiller ind. Ofte kan det dog være gener, der er opstået som følge af forkert brug af sko. Det kan være, at de har været for små, hvorfor de har klemt på dine fødder, eller det kan være, at de generelt har siddet forkert og dermed ikke givet dig den støtte, du behøver.

Og derfor kan du opleve, at der opstår det, som der kaldes for en ligtorn. Og det er meget smertefuldt, hvorfor det kræver behandling.

Brug altid gode og støttende sko med stødabsorbering

Sørger du ikke for at få den behandling, som du har behov for, vil du på et tidspunkt føle dig så hindret i din hverdag, at du vil have svært ved at komme omkring på dine fødder. Og det er for alvor noget, der er med til at begrænse dig.

For at forebygge sådanne problemer er der derfor også altid en god ide at bruge sko, der er støttende og har den rette stødabsorbereden effekt. Dem kan du finde i din lokale skobutik.

Find et udvalg af metoder til behandling og lindring online hos apopro.dk

Når dine sko klemmer på dine fødder og dermed sidder for stramt, vil huden på sigt blive hård og tyk. Derved dannes der en hærdning, og bliver den efterfølgende belastet, kan der dannes korn. Hårheden presses så ind i huden som en torn, og det kan give mange forskellige former for skader – derfor handler det om at behandle, forbygge og lindre ligtorn blandt andet medikamenter, du kan finde hos apopro.dk.

Her finder du alt fra ligtorneplastre fra Compeed, en ligtornspen fra Wartner til et ligtornemiddel fra Vortex og en ligtornebehandling fra School. Der findes derfor mange forskellige metoder til behandling.