Business

Hvis du er indehaver af en forretning i Aalborg eller omegn, så kan lokalsamfundet være afgørende for, om du får succes eller ej.

Virksomhed

AW Media

Adresse

Høffdingsvej 34, 2500 Valby

Telefon

70 70 28 70

E-mail

info@aw-media.dk

Webside

https://aw-media.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. februar

Når du ud til Aalborgs lokalsamfund?

Her får du nogle tips til, hvordan du bedst muligt når ud til kunderne nær dig og drager nytte af dem fremadrettet.

Spred ordet

Hvis du selv er vokset op i Aalborg eller hele din omgangskreds er derfra, så er det helt naturligt første sted at starte. Fortæl alle omkring dig om din forretning. Familie og venner vil al sandsynlighed bakke op om dig, hvilket betyder at de, forhåbentlig, taler godt om dig til venner og bekendte.

Annoncer i lokalavisen

Lokalmiljøet vil ofte gerne støtte op om de lokale, hvilket betyder, at du har gode forudsætninger for at forhandle dig frem til en god pris for en annonce i lokalavisen. På den måde kan du nå ud til en bred vifte af lokale, som går op, i hvad der sker i nærheden, og som gerne vil byde dig og din forretning velkommen.

Service, service, service

Det som er klart vigtigst, når du skal tiltrække opmærksomhed fra lokalsamfundet, er, at servicen i din forretning er i topklasse. Ordet spredes hurtigt i forstæderne - det skal du gøre til din fordel. Hvis du yder en ekstraordinær service, så vil folk tale om det. På den måde kan du opnå rigtig stærk mund-til-mund markedsføring, hvilket endnu er den stærkeste form for promotion der findes.

Yder du derimod en utilfredsstillende service, vil det påvirke din forretning negativt. Derfor kan servicen altså betyde knald eller fald for din virksomhed.

Du skal have en hjemmeside

Vi må sande, at det bliver svært at ramme hele lokalsamfundet gennem annoncering i lokalavisen og mund-til-mund markedsføring. Derfor bør du have en hjemmeside. Så kan lokale nemlig også blive opmærksomme på din forretning online. Du behøver ikke have en uhyre kompliceret hjemmeside - den kan ligeså vel fungere som et visitkort. Endnu en fordel er, at du har mulighed for at registrere din virksomhedsadresse, hvilket betyder, at du kan blive vist på Googles kort.

Hvis du har ambitioner om at udvide din forretning ved at åbne flere butikker eller sælge dine varer til udlandet, så kan du med fordel få hjælp af et SEO-bureau til at styrke dine placeringer på Google. Det kan specielt være en fordel i en by som Aalborg at komme frem i toppen af søgeresultatet i og med, at Aalborg er Danmarks 4. største by og tiltrækker mange turister.

Udnyt sociale medier

Jo større tilstedeværelse du har på de forskellige medier, jo større er chancen for, at din forretning vil blive fundet. Derfor skal du have oprettet virksomhedsprofiler på alle de medier, som giver mening for din forretning. For eksempel egner Instagram sig særdeles godt til produkter, hvor det visuelle aspekt spiller en stor rolle, mens LinkedIn er oplagt i forbindelse med B2B salg.