Business

Nordjylland vrimler med ambitiøse medarbejdere og arbejdstilgange, og hos det nye nordjyske medie, Vigeur, bliver der skabt stor opmærksomhed omkring netop ambitiøse nordjyder og deres vej til arbejdsglæde.

Virksomhed

Vigeur

Webside

https://vigeur.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. august

Nordjyllands nye virksomhedsmedie: Hvad er en god leder?

Vigeur er et nyt, nordjysk medie der har til hensigt at fortælle personlige historier om professionelle og ambitiøse nordjyder, og deres vej til at finde et godt arbejdsliv for dem. Og ambitiøse og viljestærke nordjyder findes der mange af, idet adskillige artikler herom tydeligt pryder Vigeurs hjemmeside.

Her møder man nordjyder der kan, vil og tør mere med deres arbejdsliv, og i denne artikel kan du møde et par af emnerne fra Vigeurs hjemmeside.

Almene virksomhedsartikler

Vigeur fungerer både som aktuelt nyhedsmedie og rådgivende medie, og så udgiver de de dagligt adskillige artikler, der er relevante som almene virksomhedsartikler. Det kan eksempelvis være Cille, som givet tips til hvordan mobiltelefonen kan forstyrre mindre i løbet af arbejdsdagen, eller det kan være en Q&A vedrørende crop tops.

Artikler, som er sjov og informativ læsning, og som kan give noget til det almene arbejdsliv, som man kan give videre til sine kolleger eller sparre omkring på arbejdspladsen. De har mange Q&A’s, ligesom den vedrørende crop tops, som kan give nogle gode input i virksomhedernes verden, uanset felt.

Hvad er en god leder?

Mange har en holdning til, hvad en god leder er. Det har måske været oppe ved flere brainstorming muligheder, ved foredrag eller andetsteds, og Vigeur udforsker også denne debat. De har blandt andet podcasten af samme navn liggende online, og så er de ydermere aktive på Facebook, hvor Vigeurs følgere kan stemme om, hvilke egenskaber der er vigtigst i en god leder.

De seneste år er det da også gået fra at hedde en ‘chef’ til at hedde en ‘leder’, idet bannerføreren for en afdeling jo i virkeligheden leder resten af afdelingens medarbejdere, frem for at bestemme og diktere, hvilket ordet ‘chef’ umiddelbart konnoterer.

Solstrålehistorierne der kan videregive inspiration

Vigeur sørger i sandhed også for at videregive de inspirerende solstrålehistorier, der fortæller om forskellige nordjyder, inden for forskellige erhvervsfelter, der har fundet deres vej til deres mest optimale arbejdsliv. Det kan omhandle alt fra optimering af den daglige arbejdsgang til direkte karriereskifte, der har gjort den helt store forskel for nordjyderne, og det kan give et godt indblik i, at det ikke er så farligt at kaste sig ud i noget nyt, hvis man føler, man mangler noget i sit daglige arbejde.