Business

Vildt vokseværk: Lokal virksomhed med helt nyt forretningskoncept

Virksomhed

JobConnection

Adresse

Sundsholmen 5, 9400 Nørresundby

Telefon

31 222 111

E-mail

info@jobconnection.dk

Webside

https://www.jobconnection.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. januar

Nordjysk virksomhed med opskriften på succes

Januar markerer ikke blot, at 2020 har meldt sin ankomst – det er også måneden, hvor den nordjyske virksomhed JobConnection fejrer sin treårs fødselsdag. Og selvom tre år umiddelbart ikke lyder af meget, så har det lokale vikar- og telemarketingbureau for længst markeret sig solidt på det danske marked som et pålideligt, professionelt og kvalitetsbevidst firma, der blot har ét fokus: At sikre kvalificeret og fagligt arbejdskraft og gode kundemøder til din virksomhed.

Et helt nyt koncept

Med en lokal forankring og en forståelse for at ansætte engagerede medarbejdere med branche- og virksomhedskendskab er ingredienserne for at udføre et ordentligt stykke arbejde i hus. Dermed er JobConnection et firma, som er kommet forrygende fra start. Foruden det smitsomme engagement, som du møder i vikarbureauet såvel som i telemarketingafdelingen, er hemmeligheden bag den nørresundbyske virksomhed, at den særegne blanding, der ligger i at være et kombineret vikar- og telemarketingbureau, er et helt enestående koncept, som ellers ikke ses i Danmark. Virksomheden startede egentligt ud som et vikarbureau, men allerede efter et år udvidede de med en telemarketingafdeling – og det skulle vise sig at være en yderst fornuftig beslutning.

En særlig synergi

For synergien mellem de to afdelinger giver JobConnection mulighed for at booste deres kunders salg på en hidtil uset måde. Således betyder kombinationen, at mens du og din virksomhed kan få øget salget gennem JobConnections kompetente og dedikerede mødebooker, kan de samtidigt give jer et ekstra rygstød ved at finde en fagligt stærk, professionel og dygtig medarbejder blandt deres mange vikarer. JobConnection er interesseret i tætte relationer og i de langsigtede resultater. Dette er da også helt centralt for at forstå virksomhedens vilde vokseværk. For når man har det gode slutresultat for øje, kræver det, at det hårde og solide benarbejde bliver lagt først – og det er de i den grad garant for hos JobConnection. Med andre ord er det grundighed, forståelse for opgaven og ordentlighed, der gennemsyrer virksomheden i alt, hvad de gør.

Nøgleord og nøgletal

Netop ordentlighed er et af virksomhedens tre erklærede kerneværdier, der også tæller nærvær og gensidig respekt. Disse tre kerneværdier er nøgleord, der kendetegner virksomhedens gøren og laden. For folkene bag JobConnection er det naturligt, at deres virksomhed har to afdelinger, der bakker om hinanden og gør hinandens gode arbejde endnu bedre. I kraft af, at de ikke går ind i et samarbejde uden at være helt investeret – og med fokus på at skabe langsigtede resultater og relationer – inkluderer succeshistorien da også, at virksomheden scorer højt på nøgletallene. Således har JobConnection i sine tre års levetid femdoblet personalegruppen fra to til ti ansatte, ligesom de allerede omsætter for et tocifret millionbeløb. Hvis du og din virksomhed vil være en del af succeshistorien og JobConnections spændende rejse, står de naturligvis altid klar med kaffen og en snak om, hvordan de kan hjælpe dig og din virksomhed.