Business

De seneste år er en sund livsstil blevet meget populær. Mange har taget konceptet om at træne og spise sundere til sig, ligesom mange sundhedstrends tager fat og udvikler sig.

Virksomhed

At Work Skolen

Adresse

Mynstersvej 5, 3. sal, 1827 Frederiksberg C

Telefon

+45 44 48 61 00

E-mail

info@atwork.dk

Webside

https://www.atwork.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. juni

Nu kan du blive personlig træner i Aalborg

Hos At Work Skolen er man drevet af at hjælpe den generelle befolkning til en sundere livsstil med sunde valg og viden om sundhed og velvære.

Med en uddannelse til personlig træner fra At Work Skolen, kan du bygge din egen forretning på et solidt og professionelt grundlag. At Work Skolens uddannelse til personlig træner er Europe-Active godkendt. Det betyder, at med en uddannelse fra At Work Skolen får du et stempel fra en anerkendt sundhedsorganisation.

Uddannelsen til personlig træner hos At Work Skolen er delt op i to dele:

1. Del, som udgør et grundforløb og 2. del, som indeholder mere konkret læring om virket som personlig træner. Her er læringsmaterialet særligt målrettet de praktiske aspekter af arbejdet som personlig træner.

Du kan uddanne dig til personlig træner gennem At Work Skolen i hele landet. Du kan således også uddanne dig i Aalborg. Det betyder, at du ikke behøver at tage til Århus eller København for at tage din uddannelse til personlig træner.

Et studie med mange specialemuligheder - speciale i familier

Som tillæg til uddannelsen til personlig træner, er der også mulighed for at vælge et specialeområde indenfor personlig træning. En specialiseret personlig træner kan hjælpe en bestemt kundegruppe, eller fokusere på bestemte mål, og dermed arbejde bedre med kunder, der har specielle ønsker og behov.

Hos At Work Skolen udbydes der blandt andet en specialisering i personlig træning for familier. Livet som børnefamilie kan ofte være præget af travlhed og mangel på overskud. Så er det svært at sætte sundhed i centrum.

En personlig træner med speciale i familier vil kunne inspirere familier til at tage sundere valg, og lægge en sundere livsstil for dagen for både børn og voksne. Særligt i familier handler sundhed ikke kun om sund mad og aktivitet. Det handler i høj grad også om samvær og sammenhold i forhold til sunde vaner. Derfor tilbyder At Work Skolen også en større værktøjskasse til elever på specialiseringen i personlig træning til familier. Der lægges stor vægt på de sociale og psykologiske aspekter i vedligehold af en sund livsstil i familielivet - såsom engagement, relationer, mening, værdier og nærvær.

Dette speciale udbydes som 100% online undervisning. Derfor kan kurset tages af kursister fra hele landet. Specialet tilbyder derfor en høj grad af fleksibilitet, både i geografisk forstand, men også i tidsmæssig forstand.

Personlig træner med speciale i vægttab

Vægttab bliver ofte nævnt i forbindelse med personlig træning. Mange som opsøger en personlig træner ønsker at tabe sig eller generelt leve sundere. Som personlig træner med speciale i vægttab, er der rig mulighed for at komme i kontakt med mange forskellige mennesker, som har det samme mål, men som skal ad forskellige veje for at nå det. Det er også det store omdrejningspunkt i undervisningen på specialiseringen. Mennesker er forskellige, og derfor er det meget forskelligt, hvad der motiverer dem, og hvad der gør at de kan gennemføre en livsstilsændring mod et sundere liv.