Business

Med app udvikling er der ikke grænser for, hvad virksomheder og butiksdrivende kan vælge at få lavet.

Virksomhed

Makeable

Adresse

Langhøjvej 1D, 8381 Tilst

Telefon

70 70 17 47

E-mail

kontakt@makeable.dk

Webside

https://makeable.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. marts

Nu kan lokale forretninger i Aalborg få skræddersyede apps

Fordelene ved app udvikling er mange: App udvikling kan være et medie og en måde at nå ud til nye kunder, styrke forbindelsen til de eksisterende kunder, sælge en vare eller service, eller bidrage til en øget brand awareness.

Det er også muligt at få udviklet en app til formål internt i virksomheden. Disse er blot en række eksempler af de mange muligheder, der ligger tilgængeligt indenfor udvikling af apps.

Hvad dækker app udvikling over?

App udvikling vil sige, at der udvikles en specifik app til et bestemt formål - det kan for eksempel være en af de ovenstående eksempler eller måske noget helt andet, som den enkelte virksomhed kunne have brug for. Processen er enkel og ukompliceret, og sker i samarbejde med dygtige fagfolk.

Når man vælger at få udviklet en app til sin virksomhed eller forretning, er der en række ting, man skal tage stilling til. Nedenfor er oplistet en række spørgsmål, som kan være relevante at overveje, inden man booker et møde med en app udvikler:

- Hvad er formålet med appen?

- Hvad skal den kunne?

- Hvilke features er vigtige nu, og hvilke kan eventuelt vente til et senere tidspunkt?

Når man tager beslutningen om at få lavet en app til sin virksomhed, gøres det i trygt samarbejde med specialister i styresystemerne iOS og Android, og man kan regne med at blive inddraget gennem processen.

Hvordan kan min forretning få en specialudviklet app?

Der findes gode muligheder for app udvikling i Aalborg, hvor den enkelte kunde er i fokus, og hvor kommunikation er et centralt element i udviklingen af det færdige produkt. At øge sine muligheder som virksomhed behøver heldigvis ikke være besværligt, og kan gøres i samarbejde med professionelle app udviklere med indgående kendskab til Aalborg.