Business

Hvis du havde uanede midler, så havde vi selvfølgelig sagt begge! Men penge gror desværre ikke på træerne, og drømme vokser ikke altid ind i himlen. Men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at træffe det rette valg.

Virksomhed

Tiffany

Adresse

Bispensgade 6, 9000 Aalborg

Telefon

+45 98 12 30 38

E-mail

info@tiffany.dk

Webside

https://www.tiffany.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. november

Nunoo taske i lille og stor – hvilken en skal du vælge?

Uanset om det er til dig selv, eller om det er en julegave til en, som du holder af, så er en taske fra Nunoo en tidløs og klassisk gave, som vedkommende nok skal få megen glæde af fremover.

Læs med her, hvor vi gennemgår fordele og ulemper ved en Nunoo taske i lille og stor for at gøre det lettere for dig at vælge den helt rigtige til dine behov.

Derfor skal du vælge en af de større modeller fra Nunoo

Hvis du leder efter en hverdagstaske, så kan det være en god idé at vælge en af de større modeller fra Nunoo såsom Mille eller bestselleren Allimakka i en mellemstørrelse.

På den måde har du plads til laptop, madpakke, vandflaske, høretelefoner, og hvad du eller har brug for i din dagligdag, eller når du skal på job. Vælger du en af de mindre modeller, vil du hurtigt opleve, at der ikke er plads til alt det, du skal bruge.

Fordelene ved at vælge en model som Mille er, at du også kan bruge tasken som træningstaske, eller hvis du skal på en weekendtur med overnatning.

Har du brug for den perfekte taske til hverdag, bør du se nærmere på modellen Mia, hvor der er plads til en 13” computer.

Derfor skal du vælge en af de mindre modeller fra Nunoo

Hvis du er på udkig efter en taske, som du kan bruge, når du skal drikke kaffe med veninderne, eller når du skal til fest eller i byen, så bør du gå efter en af de mindre modeller.

De mindre modeller fra Nunoo giver et mere enkelt og elegant udtryk, der går godt i spænd med et flot outfit.

Du kan eksempelvis vælge den populære Stine, der er en mindre version af den populære Alimakka.

For en god mellemløsning anbefaler vi Alimakka.

Kan du ikke bestemme dig?

Hvis du stadig ikke kan bestemme dig, så synes vi, at du skal dykke ned i Tiffanys online univers, hvor du finder en masse andre skønne og moderigtige items - og hvem ved, måske du finder en taske fra et andet brand, der rammer plet i din smag.