Business

Nordjylland emmer af spændende aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien.

Virksomhed

cofman.com

Annonce Virksomhedsprofil - 18. juli

Oplev Nordjylland med hele familien

Står I foran en snarlig ferie, behøver I ikke at bruge en masse penge på at rejse udenlands. I stedet kan I udforske de mange unikke tilbud, som kun findes i det nordlige Danmark.

For uanset om man er til fart over feltet og vilde rutsjebaner, eller man mere er til afslapning og gåture i atmosfærisk natur, så har Nordjylland det hele. Læs videre neden for og find inspiration til jeres næste familieferie i det nordjyske.

Slå dig løs i Fårup Sommerland og Jesperhus Feriepark

Giv dine børn en fed oplevelse eller luk dit indre barn ud i Fårup Sommerland. Forlystelsesparken byder på mere end 60 forlystelser inklusiv en vandpark, trampoliner og rutsjebaner. Om sommeren bliver der også afholdt masser af koncerter og shows med kendte navne som Joey Moe og Hr. Skæg.

Jesperhus Feriepark er en rigtig hyggelig oplevelse for hele familien. Her er både vandpark, legeland og børnevenlig zoo, og for de voksne er der en rigtig skøn blomsterpark, som man kan gå en tur igennem, mens børnene muntrer sig med de mange aktiviteter, som parken byder på.

Faktisk startede Jesperhus Feriepark ud med kun at være en blomsterpark, og selvom parken nu har udvidet med mange nye aktiviteter, så er de mange blomster der stadigvæk.

Se vilde og fantastiske dyr i Aalborg Zoo og Nordsøen Oceanarium

Er I vilde med dyr, og kan I ikke få nok af dem, så må I ikke glemme at besøge Aalborg Zoo. Her kan I se svømmende isbjørne, mægtige løver, søde røde pandaer, sjældne oryx-antiloper og kæmpestore elefanter.

Der er masser af dyr at hilse på, og Aalborg Zoo er åbent 365 dage om året, så man har mulighed for at følge dyreungerne vokse sig store og flotte.

Nordsøen Oceanarium er også et besøg værd, hvis man er dyreelsker. I Nordeuropas største akvarium kan man gå på eventyr under havets overflade. Her er der mere end 75 akvarier og over 7000 fisk og havdyr, så man kan snildt få en hel dag til at gå.

Akvariet er kendt for at huse klumpfisken, som er den største benede fisk, der findes i hele verdenen.

Lej et sommerhus og få mest ud af feriebudgettet

Vil I gerne have mest ud af feriebudgettet, kan I overveje at leje et sommerhus Nordjylland i stedet for at booke et hotelværelse. Det er ingen hemmelighed, at det er rigtig dyrt at bo på hotel i Danmark, og når man så endda er en hel familie, koster det lige pludseligt en arm og et ben mere.

Her er der store økonomiske besparelser at hente ved at leje et helt sommerhus gennem en professionel udlejer som for eksempel Cofman. Det koster mindre, og har I også bedre vilkår for at planlægge ferien efter jeres behov. Vil I gerne have en hyggeaften med hjemmelavet mad og brætspil, så kan I spendere aftenen i sommerhuset. Vil I gerne ud og spise på restaurant og i biografen bagefter, så gør I bare det.