Business

Flere vælger at tage i Zoologisk have og se dyr.

Virksomhed

Nyati Safari

Adresse

Bregnerødsvej 132, 3460 Birkerød

Telefon

+45 70 26 04 07

E-mail

nyati@nyati.com

Webside

https://nyati-safari.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. april

Oplev safariens vilde dyr i trygge rammer

Tal fra Google viser søgninger på Aalborg Zoo peaker i juni og juli måned, og der forsat er stor interesse for Zoologiske haver, hvor du blandt andet kan opleve Afrikas enestående dyrearter.

Hvad er The Big 5?

Afrika har et fuldkomment enestående dyrerige, som du ikke finder andre steder i verden. Kontinentet danner nemlig rammerne om den største og varierede bestand af vilde dyr, og du har sikkert hørt betegnelsen The Big 5 før. Begrebet dækker over de 5 store dyr i Afrika; elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn.

Du undrer dig måske over, hvorfor store dyr som flodheste og giraffer, som jo er noget større end både leoparder og løver, ikke er med, men det skyldes, at begrebet ikke har noget med dyrenes størrelse at gøre, som navnet ellers kunne antyde.

De farligste fyre på savannen

Betegnelse stammer fra jagtverdenen, nemlig fra de tidlige storvildtjægere, der anså netop disse 5 dyrearter som værende de farligste at jagte til fods. Mange safarirejsendes store vision er at komme helt tæt på The Big 5, som skal findes på meget forskellige steder på savannen.

Et godt sted at møde dem alle er i de ekstra varme og tørre perioder, hvor de samles om savannens vandhuller, og her kan man være heldig at møde alle fem dyrearter på én gang, når de flokkes om vandhullet for at få stillet tørsten.

Oplev Afrikas enestående dyrearter i Aalborg Zoo

En safarirejse kræver både tid, en god opsparing samt en lyst til at rejse om på den anden side af jorden. Har man ikke mod på den lange rejse, eller kan man ikke vente med at opleve Afrikas enestående dyrearter til opsparingen er stor nok, kan man i mellemtiden besøge Aalborg Zoo.

Her kan man møde mange af de samme dyr, der har sin daglige gang på den afrikanske savanne, herunder blandt andet elefanter, løver, surikatte, zebraer, vortesvin og mange flere. Her kan du desuden også komme tæt på dyr fra andre verdenshjørner.