Business

Når man er herre i eget hus – og ejer egen forretning, er der ofte mange forskellige overvejelser og beslutninger, der skal træffes – og det er både gældende, når forretningen kører på skinner og når du har ramt en mur i din forretning.

Virksomhed

Moveforce

Adresse

Falkoner Allé 53, 2000 Frederiksberg

Telefon

70605040

E-mail

info@moveforce.dk

Webside

https://www.moveforce.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. februar

Overvejer du at udvide forretningen?: Disse tre faktorer bør indgå i dine overvejelser inden du træffer beslutningen

Er du så heldig at din forretning blot kører på skinner, og din virksomhed trives til fulde, så går du måske også med overvejelserne om, at udvide din forretning.

Skal forretningen udvides, er der em række faktorer, som du bør have in mente, inden du igangsætter udvidelsen. Du kan blive meget klogere lige her.

1. Brug for mere plads? Fabriksflytning kan være vejen frem

Overvejer du eksempelvis at udvide forretningen for at øge produktionen, så bør du måske overveje, om I har brug for mere plads – så din forretnings produktion ikke vokser ud af den fabrik I holder til i – derfor kan det være idé at overveje om I bør overveje flytning af fabrik . Det kan nemlig være et problem for din forretning at producere dine produkter på et areal, der ikke er stort nok til din kapacitet – fordi dette hurtigt kan medføre problemer i produktionen.

Den første faktorer du bør overveje er således, om det kan være fordelagtigt for din forretning at overveje flytning af fabrik, sådan at du sikrer, at din forretning fortsat opretholder jeres produktion.

2. Find lignende forretningsområder, for at få omsætning

Foruden flytning af fabrik kan du i dine overvejelser også overveje, hvorvidt du kan finde ligende områder, hvor du på sigt kan forbedre omsætningen. Gør du dette øger du ikke alene din nuværende kundekreds, men der er også gode chancer for at du kan finde nye kunder, idet du træder ind på nye forretningsområder- og grundlag.

Du kan indtænke nye materialer, produkter eller ydelser, hvis du ønsker at udvide din forretningsportefølje. Måske der er en specifik ydelse, der er oplagt for din forretning? Det kan også være du kan tilbyde dine kunder nye produkter i form af maskiner, levering eller lignende, som kan have betydning for din forretning.

3. Hvile forhold kan du gøre anderledes i din eksisterende forretning?

Før du starter på en ny forretningsrejse, så er det en god idé at se lidt indad, førend du kaster dig ud i et nyt eventyr. Tag et nyt kig på processerne og de forhold, som du og dine ansatte på nuværende tidspunkt arbejder under – det kan være du kan finde nogle bedre og mere tilgængelige løsninger, der kan optimere arbejdsprocesserne?

Ved at effektivisere din forretning med udgangspunkt i ovenstående faktorer, får du ikke alene mulighed for at får gladere ansatte, men det kan i sidste ende også medføre et økonomisk boost til din forretning. Det behøver faktisk slet ikke at være store forandringer, før der kan mærkes en forandring og mulig øgelse i økonomien. Dette overskud kan med garanti gøre godt, hvis du det i sidste ende ender med at du udvider forretningen.