Business

DNA mærkning bliver brugt af mange skoler, hospitaler og virksomheder, som ejer dyrt og vigtigt udstyr eller andre værdier som eksempelvis kunst.

Virksomhed

Sikring Nord

Adresse

Havnen 16, 9300 Sæby

Telefon

72 118 128

E-mail

info@sikring-nord.dk

Webside

https://sikringnord.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. december

Overvejer du DNA sikring til erhverv? Læs med her

Teknologien bag DNA mærkning er udviklet til små, mellemstore og helt store virksomheder. DNA sikring til erhverv kan derfor være relevant for alt fra foreninger, til kirker og institutioner foruden erhvervsvirksomheder.

Et konkret eksempel på DNA sikring til erhverv er DNA-spray. DNA-spray rammer tyven med en fin sky af væske, som har en unik kode takket være UV-sporstof. Væsken sætter sig på hud, tøj, sko, våben samt de stjålne genstande. Dette gør det muligt at spore genstande tilbage til en virksomhed i flere uger efter påførelsen. Samtidig kan en tyv også pågribes flere dage efter et kup.

Herved kan stjålne varer senere finde tilbage til de rette ejermænd, da et online register gør det nemt at finde frem til, hvor tyvekosterne er taget fra.

Beskyt værdier med DNA-mærkning - og skræm tyven væk

DNA sikring er egnet til mindre virksomheder, institutioner, børnehaver, skoler, håndværksvirksomheder og flere endnu. Det kan altid være relevant at sikre sig imod tyveri. Særligt hvis din virksomhed har forskellig teknologi stående af stor værdi.

Tyverisikring kan derfor beskytte pc’er, kunstværker, smartboards, værktøj, større maskiner, køreledninger, kabler, stilladser, byggestrøm, IT-udstyr, læge- og hospitalsudstyr - og mere endnu. Denne liste er blot eksempler på, hvad virksomheder, håndværksmestre, institutioner, hoteller, revisorer med videre sikrer mod tyveri og svind hvert år.

Hvad du specifikt ønsker at sikre mod tyveri, er dog helt op til dig. DNA sikring kan dog være mere relevant og brugbart, end du måske hidtil har vidst.

Er du sikret derhjemme? Overvej en privatalarm til dit hjem

Når værdierne er sikret på en arbejdsplads, bidrager det til tryghed og sikkerhed for medarbejdere og investorer. Tryghed og sikkerhed er dog ikke kun begrænset til erhverv, da der kan være lige så god grund til at sikre sig mod indbrud derhjemme.

Selv om du ikke ejer værdier i lige så høj grad som en virksomhed, så kan du med fordel overveje en privatalarm til dit hjem. En privatalarm benytter sig ikke nødvendigvis af DNA sikring. Den er dog fortsat meget effektiv, da skingre og larmende alarmer skræmmer tyven væk.

I dag er privatalarmer blevet mere avancerede. Du kan derfor skabe tryghed ved at have alarmen slået til, imens du sover om natten. Dette giver for mange, der bor alene, eller som har børn, god nattesøvn året rundt.

Samtidig vil en privatalarm til dit hjem være en sikker vinder, når du er bortrejst på ferier eller andet. Du vil nemlig, uanset hvor længe du er bortrejst, vende hjem til et hjem med værdierne i behold.