Business

Er du træt af at blive beskyldt for at udsætte andre for passiv rygning

Virksomhed

Lazzaweb

Adresse

Vestre Havnepromenade 1B, 3., 9000 Aalborg

Telefon

82 82 98 67

E-mail

kontakt@lazzaweb.dk

Webside

https://lazzaweb.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 31. januar

Overvejer du, om du skal gå over til e-cigaretter?

Er du træt af at blive beskyldt for at udsætte andre for passiv rygning og at blive set ned på, når du går ud ad døren for at tage dig en velfortjent smøg? Rygere er med tiden blevet et udskældt folkefærd, og det er ikke længere så nemt at finde et sted at ryge sig en smøg. I hvert fald ikke de steder, hvor der også er andre mennesker til stede.

De tider, hvor der blev røget på kontoret, i bussen, på restauranterne og bagerst i flyet, hører fortiden til. Overvejer du af den ene eller den anden grund, om du skal kvitte de traditionelle cigaretter og i stedet gå over til e-cigaretter? Så kan du glæde dig over, at der findes flere muligheder inden for e-cigaretter.

Du kan få e-cigaretter med mange forskellige smage, du kan sammensætte din helt egen e-cigaret, og du kan sågar købe en e-cigaret rygestoppakke.

Vælg din favoritsmag, og skift så tit, du lyster

E-cigaretter kommer i mange forskellige afskygninger, og det samme gælder de e-væsker, du kan købe, der giver dig smagen i din e-cigaret. Hvor det vildeste du kan gå over til med en traditionel smøg er mentholsmag, så er der meget mere at vælge mellem, når det kommer til e-cigaretter.

Her kan du vælge mellem e-væske med frugtsmag, mentholsmag, eller du kan vælge at købe e-væske med eller uden nikotin. Faktisk åbner der sig en helt ny verden for dig, hvis du kvitter smøgerne og går over til e-cigaretter.

Brug e-cigaretter til at stoppe med at ryge

Vil du gerne helt stoppe med at ryge på sigt, så kan det første skridt være at gå over til e-cigaretter. Mange mennesker får større held med at stoppe med at ryge, hvis de går over til e-cigaretter som et led i deres afvænning. Har du prøvet at kvitte cigaretterne mange gange før uden held, kan det måske være meget godt for dig at gribe dit næste rygestop an på en ny måde?

Er dit incitament for at prøve e-cigaretter, at du gerne vil trappe dit cigaretforbrug ned for derefter at stoppe helt med at ryge? Så kan du med fordel kaste dig over en e-cigaret rygestoppakke. Her får du alt, hvad du skal bruge, for at komme i gang med at anvende e-cigaretter.