Business

Pakkerobotter udgør en essentiel del af automatiseringen af produktionen, da de medfører en besparelse af henholdsvis tid og ressourcer i produktionen.

Virksomhed

Universal Robots A/S

Webside

https://www.universal-robots.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. september

Pakkerobotter udgør en vigtig del af automatiseringen af produktionen

Derfor vil en pakkerobot være en yderst rentabel investering for de fleste produktionsvirksomheder.

I mange tilfælde kan en sådan robot have en tilbagebetalingstid på mindre end et år. Det er forårsaget af, at man i de fleste tilfælde kan spare en eller flere medarbejdere væk. Desuden fremmes effektivitet, hvilket er ensbetydende med, at pakkerobotterne kan pakke mere på tilsvarende eller kortere tid.

Sikker og hurtig pakning af dine varer

Med en professionel pakkerobotløsning opnår man en hurtig, effektiv og sikker pakning. Den automatiserede løsning kan bruges inden for et bredt spektrum af forskellige industrier og vareområder. Derfor kan de fleste virksomheder finde en pakkerobotløsning, der er rentabel for dem.

Større pakkerobotløsninger kræver som regel en stor startinvestering, men – som angivet – har de ofte også en kort tilbagebetalingstid. Driver du en forretning, hvor pakningen er en stor del af den daglige drift, er det en investering, der kan være yderst givende for væksten af din forretning.

Pakkerobotter giver besparelser

Manuel pakning er en rutinepræget og tidskrævende opgave. Derfor vil det være værdiskabende at udfase denne del af processen. Dette kan opnås på flere måder, men en pakkerobot er en glimrende løsning, da den kan overtage hele pakkeprocessen.

En professionel pakkerobot eller større pakkerobotløsning kan der opnås en mærkbar besparelse i forhold til produktions- og pakkeprocessen. Det afhænger af den respektive forretning, hvor stor en besparelse, der kan opnås ved at overlade en pakkeprocessen til en professionel, effektiv pakkerobot.

Er en pakkerobot rentabel for alle forretninger?

I og med, at pakkerobotter er en stor investering, er det ikke alle forretninger, det vil være rentabelt for. Det er udelukkende en rentabel investering, hvis effektiviseringen resulterer i en mærkbar besparelse, som vil resultere i en kort tilbagebetalingstid – gerne på et år eller herunder.

Mindre webshops mv. vil derfor næppe kunne drage nytte af en pakkerobot, da programmering, installation og drift pakkerobotten er for krævende og omkostningsfyldt. I større produktionsvirksomheder m.m., hvor der kan opnås store besparelser ved at effektivere pakkeprocessen, er det en god investering.

Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at det kun er større produktionsvirksomheder, det giver mening for. Eksempelvis har Proshop investeret i et komplet robotlager, hvilket er en omfattende pakkerobotløsning, der består af 40 robotter, som er tidsbesparende for Proshop, da de kan pakke en pakke på blot syv minutter.