Business

I en byggeproces er isolering naturligvis et vigtigt aspekt. Det er derfor også vigtigt at finde de rigtige produktløsninger, der giver en sikker og holdbar isolering.

Virksomhed

DC-System Insulation A/S

Adresse

Nordvestvej 8, 9600 Aars

Telefon

+45 98 62 42 00

E-mail

info@dc-system.dk

Webside

https://dc-system.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. juni

Paneler er en vigtig del af isoleringen

En af de produktløsninger, som man skal tage stilling til i et byggeprojekt, kan eksempelvis være hvilke paneler , der egner sig bedst til isoleringen. Inden for fødevareindustrien eller byggebranchen er det især nødvendigt, at isoleringen er helt i top, hvorfor man ikke kan gå på kompromis med kvaliteten af de paneler man vælger. Derudover er der en stor fokus på bæredygtighed, og at de løsninger der vælges, opfylder energikravene, så materialerne på den mest effektive måde afleder varme.

Der findes utallige panelløsninger og det er derfor vigtigt at finde den mest optimale løsning, der opfylder de specifikke krav i isoleringsprojektet. Med henblik på dette, er det klart en fordel at finde den rette producent og entreprenør, der lever op til opgaven. Eksempelvis kan det også være nødvendigt med yderligere rådgivning om hvilke materialer og mål, der egner sig bedst til projektet, så løsningen lever op til de branchespecifikke behov.

Panelproduktion til alle behov

DC-System Insulation A/S er en af verdens førende inden for panelproduktion. Med 45 års erfaring, know-how og udviklingsarbejde er du sikret isoleringspaneler i højeste og ensartet kvalitet. Deres produktsortiment er velegnet til de fleste former for byggeri, og har som kerneområde leveret panelløsninger til kølerum, fryserum, industribyggeri og landbrugsbyggeri. Deres løsninger kan skræddersys ud fra materialer, mål og udseende, så det passer til kundens ønsker og behov.

Derudover er DC-systems løsninger udviklet, således at de er nemme at holde rene og med indbygget dampspærre, hvilket sikrer at svamp og fugt ikke kommer til at hærge i konstruktionerne. Med fokus på produkternes holdbarhed og bæredygtighed, får du en økonomisk og effektiv isolering, som afleder varme på den mest hensigtsmæssige måde.