Business

Klimasnakken er højtstående for tiden, men hvis du gerne vil gøre noget her og nu, kan du starte med at passe på indeklimaet med intelligente gardiner.

Virksomhed

Moogio

Telefon

51 50 17 30

E-mail

bo.pihl@moogio.dk

Webside

https://moogio.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. juni

Pas på indeklimaet: Styr dine trådløse gardiner med en solføler

Sjældent har der været så stor fokus på klima og hvad vi hver især kan gøre for klimaet. Vi bygger energivenlige huse som aldrig før, og det er der en god grund til. En af de største syndere, når det gælder klimaets fjender, er opvarmning af din bolig, skriver energitjenesten.dk. Hvis du sparer på energien i dit hjem, hjælper du også til et bedre indeklima for dig og din familie. Du kan spare på energien ved at bevare en stabil temperatur i alle dine rum, og det kan trådløse gardiner hjælpe dig med.

Videncentret Bolius anbefaler, at du i fyringssæsonen opvarmer din bolig til 20-22 grader, så du undgår for høj luftfugtighed indendørs:

“Risikoen for, at fugten fra indeluften sætter sig som vand, bliver større, jo lavere rumtemperaturen er - og hvis der er forskel på rummenes temperaturer,” skriver bolius.dk.

Derfor kan det være en god idé, hvis du kan justere dine gardiner, selv når du ikke er hjemme. Hvis vejr-appen melder, at solen skal brage igennem hele eftermiddagen, kan det være en god idé at trække gardinerne i stuen for, så rumtemperaturen ikke bliver for høj og skaber ubalance i luftfugtigheden. Elektriske gardiner kan være løsningen, fordi du kan programmere og justere dem via en app, selvom du er på arbejde.

Intelligente gardiner

Et gardinfirma, der specialiserer sig inden for intelligente gardiner, er Moogio. De har forståelse for vores behov i hjemmet, og her kan de elektriske gardiner være en lille, men effektiv hjælp i den travle hverdag.

Marketingchef hos Moogio, Bo Pihl, er fuldt ud bevidst om, at de smarte gardiner ikke kun skal være en hjælp i hverdagen:

“Det skal ikke bare være nemt, når gardinerne skal trækkes for. Familien får en lang række muligheder for at programmere og styre gardiner, så de bidrager til et godt indeklima,” fortæller Bo Pihl.

Programmér dine gardiner med en solføler

Hvis du har store vinduespartier i dit hjem, kan der hurtigt blive varmt i rummet, når solen banker ind. Hvis du gerne vil passe på indeklimaet, kan det være en god idé at få gardiner med solføler. Med den løsning kan du programmere dine gardiner til at reagere, hvis solen skinner ind i stuen. Hvis du gerne vil bevare en stabil temperatur i rummet, kan du installere dine gardiner til at rulle ned eller for, når solen er på.

Har du samlet andre fjernstyrede produkter i en app, vil du fx også kunne tjekke rumtemperaturen, når du er på arbejde. Hvis temperaturen i rummet falder, og du i stedet gerne vil have noget varme ind, kan du også få rullegardinerne til at køre op blot ved at bruge din app.

Alle gardintyper kan blive trådløse

Vi fjernbetjener allerede mange ting i hjemmet, og gardiner er endnu et tiltag, som kan forsimple din hverdag. Gardiner har mange ansigter, men faktisk er det lige meget, hvilken smag du har, hvis du vil have elektriske gardiner. Uanset om du er til rullegardiner, persienner, plisségardiner eller de gode gammeldags gardiner fra gulv til loft, har Moogio en løsning:

“Man kan vælge mellem alle de typer gardiner, som tidligere krævede en menneskehånd,” siger Bo Pihl.

Bo Pihl tilføjer også, at du har mulighed for at tilpasse gardinerne til din døgnrytme. Hvis du står op kl. 06.30 mandag-fredag, kan du i appen installere dine gardiner til at køre op, når vækkeuret ringer. Der er også mulighed for at montere trådløse gardiner på børneværelset, og på den måde kan du skabe et bedre indeklima og slippe for bekymringer om snore og kæder, som dit barn kan komme i karambolage med.