Business

Vielsesringen er et symbol på evig kærlighed, og med det skal man selvfølgelig være 100 procent tilfreds med det smykke, man vælger at bære på sin finger.

Virksomhed

Guldsmed Iben Rasmussen

Adresse

Gravensgade 14, 9000 Aalborg

Telefon

98 16 15 29

Webside

https://ibenrasmussen.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. august

Personlige og unikke vielsesringe

Vielsesringen er en ring der skal bæres i mange år, og derfor skal man da have en ring, man ikke bliver træt af, se på eller bære. Endvidere skal man som par blive enige om vielsesringene, hvilket ikke altid er en nem opgave heller.

Ringe for livet

For at forsikre at I vælger en ring, som I begge bliver enige om og bliver glade for i længden, kan det være en idé at få lavet jeres helt egne unikke ringe. På den måde for i lov til at vælge, hvordan ringen skal se ud og af hvilke materialer den skal laves af. På den måde får i også et mere personligt forhold til smykket, da det vil symbolisere noget helt specielt for jer, idet i selv har valgt, hvordan ringene skal se ud.

Personligt håndværk der giver affektionsværdi

Når I skal have lavet personlige vielsesringe, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring design og materialer. Mulighederne er mange, og man kan nemt blive overvældet over de mange muligheder. Det kan derfor være en god idé at tage en snak med en guldsmed eller undersøge på nettet, hvilke muligheder der er, samt hvilke materialer der er at vælge mellem. Dette kan også være individuelt for den enkelte guldsmed.

Professionelt smykkedesign i hjertet af Aalborg

Bor man i Aalborg eller omegn, skal man ikke lede længe efter en person, der kan udføre personligt smykkedesign. På Gravensgade i Aalborg ligger Guldsmed Iben Rasmussen, der har mange års erfaring med at lave unikke og personlige smykker, og hun ved præcist hvilke materialer og designs, der fungerer. Den familieejede guldsmed har lavet mange smykker gennem årene. Når man skal have lavet et personligt smykke hos Iben, indgår man et tæt samarbejde, hvor I sammen finder ud af, hvad der virker bedst.