Annonce

Pift dit look op med smykker – 3 gode råd!

Hvis der er noget, der pifter ethvert look op, så er det nogle flotte smykker. Smykker er ikke ret store og fylder ikke særlig meget, men alligevel gør de en stor forskel for dit look. De er gode til at binde et helt look sammen og få det til at se mere gennemført ud.

Virksomhedsprofil 26. maj 2021

Her får du tre gode råd til, hvordan du bruger smykker i dit look.

Find nogle flotte smykker

For at komme i gang skal du først og fremmest bruge nogle smykker. Hvis ikke allerede du har nogle, skal du på jagt efter nogle, der falder i din smag og stil. Der findes et rigtig stort udvalg af smykker, så det bør ikke være noget problem at finde nogle, som du godt kan lide. Det gælder både halskæder , ringe, armbånd, øreringe m.m. Du finder et bredt udvalg både online og i fysiske butikker. Fordelen ved at handle smykker i fysiske butikker er, at du nemmere kan fornemme dem og se dem ordentligt. Desuden er det muligt at prøve dem på.

Pift dit look op eller ned med smykker

Det gode ved smykker er, at de både kan pifte dit look op eller tone det ned. Hvis du har et simpelt sæt tøj på, der ikke er helt vildt spændende, er der plads til, at du giver den gas med smykker. Det gør pludselig et kedeligt outfit til et meget mere spændende outfit. Omvendt hvis du har et sæt tøj på, hvor der er gang i den, kan du afbalancere med nogle få, enkle smykker.

Kombinér guld og sølv

Du har måske før hørt, at det ikke er godt at blande guld- og sølvsmykker. Men det passer i virkeligheden slet ikke. Det er ikke alle, der er til det, men du kan sagtens blande dine guld- og sølvsmykker for et lidt anderledes look. Det behøver ikke at se rodet eller forkert ud.

Der er masser af eksempler på, at det ser smart ud f.eks. at blande guld- og sølvringe på én hånd. Hvis du prøver dig frem med forskellige kombinationer, finder du hurtigt ud af, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Generelt er det sådan, at du får rigtig meget ud af bare at prøve dig frem, når det kommer til smykker. Der findes ikke nogen opskrift på, hvad der er rigtigt og forkert, så der er fri leg.

By Stine winther

, 0

Website:
https://bystinewinther.dk/
Annonceret indhold

Nyeste