Business

En kasse er ikke bare en kasse. Den kan gøre en verden til forskel for din virksomhed, hvor den med det rette design kan udgøre en fornuftig opbevaringsløsning

Virksomhed

BLEVA

Adresse

Bøgildsmindevej 29, 9400 Nørresundby

Telefon

98 11 12 11

E-mail

info@bleva.dk

Webside

https://www.bleva.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. januar

Plastkasser som intelligent opbevaring til mange brancher og miljøer

Hvis din virksomhed har brug for optimering af jeres lager, værksted eller transport af varer, så kunne plastkasser være en optimal løsning. Plastkasser udbydes i mange størrelser og farver, med forskellige funktioner til utallige formål.

Plastkasserne har til formål at skabe overblik og synergi i hverdagen på arbejdspladsen og kan målrettes efter behov og sammensættes/kombineres som ønsket.

Et væld af løsninger inden for plastkasser

Der findes et bredt udvalg af plastkasser som specialtilpasses, så de løser enhver udfordring du måtte stå overfor. Udvalget af plastkasser kan omfatte alt inden for reolkasser , stabelkasser og vendbare kasser. Derudover findes der også pallekar og sorteringsbokse.

Inden for reolkasser tilbydes forskellige kassetyper, som lagerkasser, forrådsbakker og modulbakker. Disse har et godt greb og er ideelle til at skabe overblik og gør det nemt at plukke fra kasserne, når de hænger/sidder på hylder eller reoler. Samtidig har de til formål at formindske spildplads.

Stabelkasserne kan nemt anvendes i mange miljøer og brancher. Med deres mange dimensioner og egenskaber lever de op til de krav industrien stiller. Dermed er de robuste og har et design, der gør dem nemme at håndtere på arbejdspladsen.

Med henblik på de mange krav til sikker og miljøvenlig distribution, er stabel- og vendbare kasser en vigtig del af distributionskæden. Når de fyldte kasser leveres til kunden, er de nemme at stable indeni og ovenpå hinanden efterfølgende. På den måde får du en lettere opbevaring, som sikrer en optimal og omkostningseffektiv returtransport. De fylder 70% mindre ved stabling og derved opnår du også reducering af spildplads.

Pallekar findes som en løsning til større emner i flere type af miljøer eller ved transport og distribution af varer. Pallekarrene hos Bleva har den fordelagtige evne, at eventuelle føder, meder, luger eller håndtag kan udskiftes.

Til sidst er der sorteringsboksene, som dækker over en række af beholdere, der ligesom pallekarrene sikrer sikker opbevaring. De findes ligeledes i mange farver og størrelser, og med deres form og kvalitet, møder de krav distributionskæden stiller. De mange muligheder gør det nemt at opdele og kildesortere for din virksomhed.

I kraft af, at de forskellige typer af kasser er fremstillet i robust plastmateriale, så du får du her en langtidsholdbar løsning af højeste kvalitet. Deres vigtigste funktion er, at mindske spildplads, og at sikre en tryg og sikker opbevaring. Derudover er der mulighed for indsætning af mærkater på på/i kasserne, som vil overskueliggøre lagerstyringen.

Plastkasser bidrager til en ergonomisk arbejdsplads , der hjælper dig med tryg og sikker opbevaring på tværs af brancher.