Business

Virksomhed

Ejendomsmæglerne HANSEN & THOFT

Webside

https://www.htbolig.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. juni

Populære byggegrunde i Aalborg hos Tofthøjen

Tofthøjen giver dig en enestående mulighed for at bo tæt på naturen i nærheden af storby . Den populære forstad Sejlflod er en attraktiv forstad eftertragtet af mange familier, der ønsker at bo tæt på en storby, hvor byen er omringet af natur og fyldt med fantastiske indkøbsmuligheder samt gode tilbud til skolebørn og de mindste hoveder i familien.

Byggegrunde til salg i Aalborg Kommune

Aalborg er også kendt som Nordens Paris, og det er med god grund. Det er en charmerende by med en spændende baghistorie, der kombinerer gammel og moderne akitektur. En tur til Aalborg betyder en tur tilbage i tiden, hvor turister såvel som indfødte kan nyde et velsmagende måltid på én af de mange caféer tæt på Limfjorden.

Med blot 20 minutters kørsel finder du Sejlflod, der er lokaliseret på en forrygende bakke, der giver en smuk udsigt over Limfjorden. Tofthøjen er indehaver af nye udstykninger af byggegrunde i Aalborg-området , hvor du kan udleve din bedste akitekturdrøm og designe dit fremtidige hjem for dig og din familie.

Attraktive byggegrunde i Aalborg

Sejlflod er blevet populær blandt familier på alle størrelser, da det er en by, som har alt: gode indkøbsmuligheder, kulturliv, skole, børnehave og fantastiske busforbindelser til Aalborg.

I byen finder du et hav af stisystemer, der fungerer perfekt som ruter til den næste cykeltur. Du kan med ro i hjertet sende børnene afsted i skole alene, og hvis du får brug for en pause fra hverdagens stress og jag, så sætter stierne en afslappende ramme for en god gåtur blandt træer og natur.

Dertil er det ikke så underligt, at der er så mange familier, som søger ud til Sejlflod for at etablere en ny tilværelse. Det er en by med et stærkt foreningsliv, så bliv ikke overrasket over en snak i køen i REMA 1000 eller hyggelige begivenheder i ny og næ.

Byg og bo på en af Aalborg Kommunes byggegrunde

Er I en børnefamilie med brug for meget plads? Eller er børnene fløjet fra reden, og nu er tiden inde til at bygge det hus, der skal sætte rammerne for børnebørnenes besøg? Så er du kommet til det rette sted.

Tofthøjen har grunde til enhver smag og behov. De går meget op i at skabe et stærkt nabofællesskab, hvor alle føler sig velkommen, og der er tid til en snak med naboen over hækken.

Tofthøjen har billige byggegrunde i Aalborg, hvor du kan få fingrene i én af de populære udstykninger. Køber du en byggegrund i Aalborg Kommunes Tofthøjen, så køber du en grund i et trygt nabolag med plads til snak, gadefester og hyggelige omgivelser.