Business

Leasingindustrien er optimistiske for fremtiden – og med god grund.

Virksomhed

Scanleasing

Telefon

+45 70 20 69 25

Webside

https://scanleasing.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. november

Privat- og erhvervsleasing stiger stadig støt i popularitet

Privatleasing faldt en anelse i 2018, men i mange år har der været en stigende kurve, og der er stadig flere aspekter, der tyder på, at efterspørgslen fortsat vil stige i de kommende år. Der er dog også noget, der tyder på, at danskerne ønsker, at leasing vil ændre sig. Før og fremmest mener flere eksperter, at forbrugerne i højere grad kommer til at efterspørge mere fleksible løsninger. Dernæst ses det også, at særligt dyrere biler er blevet populære at lease. Denne efterspørgsel på fleksible løsninger og lækre biler ser man også hos Scanleasing, hvor du finder tilbud på alt fra vw leasing til leasing af Aston Martin eller Audi.

Øget efterspørgsel på de dyre biler samt miljøbiler

Det var dog ikke inden for alle områder, at leasingindustrien havde en lille nedgang i efterspørgsel. Berlingske kunne tidligere i år fortælle, at virksomheder inden for flexleasing af dyre biler så en fremgang i 2018. Desuden så det også hos disse firmaer, at kunderne i høj grad efterspurgte fleksibilitet. De vil hellere have en brugt bil, som de kan få med hjem med det samme, end vente et par måneder på at få en bil hjem fra eksempelvis Tyskland. Det gør arbejdet en anelse mere komplekst for forhandlerne, da det betyder, at de i højere grad skal være opmærksomme på at have attraktive biler klar med øjeblikkelig levering.

Desuden kunne man i Berlingske læse, at leasing af miljøvenlige biler er steget i popularitet de senere år. Den øgede popularitet forventes fortsat at stige de næste par år. Det skyldes, at miljøvenlige alternativer i det hele taget er blevet attraktive, men også at regeringen stadig understøtter flere af den slags initiativer med henblik på at spare energi og CO2.

Fordele ved at lease din bil

Uanset om du søger en dyr bil, miljøvenlig bil eller lille bybil, så er der rigtig mange fordele at hente ved at lease frem for at købe. Alle leasingselskaber har deres egne termer, men de fleste steder vil du opnå følgende fordele ved privatleasing:

- Leasingselskabet står får service og garanti.

- Du kan sprede dine betalinger over flere måneder frem for at lægge en stor udbetaling.

- Du kan skifte din bil langt oftere end ellers, hvis du pludselig skulle få nye behov.

- Som udgangspunkt slipper du for uforudsete udgifter til eksempelvis reparation.

Der er selvfølgelig også nogle ulemper ved at lease såsom frister for opsigelse indbygget i kontrakten samt ekstraomkostninger ved bestemte skader, der ikke dækkes af leasingselskabet.

Kortlæg dine behov, før du vælger leasingselskab

Der er ikke noget entydigt svar på, hvorvidt leasing er rigtigt for lige præcis dig, selvom de fleste vil kunne hente mange fordele ved at lease. Overvejer du at lease din næste bil, så start med at kortlægge dine behov for kørsel, bilmærke og lignende. Det vil bringe dig et skridt tættere på, hvilken bil der vil kunne tilfredsstille dine krav og behov.