Business

Skal du bygge nyt hus, så kræver projektet en stor involvering i alle byggeprocessens faser.

Virksomhed

Selvbyg Support

Webside

https://selvbygsupport.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. juni

Professionel byggerådgiver – Din sparringspartner igennem hele byggeprocessen

Der skal laves tegninger, indhentes byggetilladelse, bookes håndværkere og en masse andre praktiske ting. Det kræver stor erfaring at styre et byggeprojekt, og det tager tid at koordinere de forskellige håndværksgrupper. En professionel byggerådgiver har ansvaret for, at håndværkerne kommer på de rigtige tidspunkter, og at de udfører det aftalte arbejde i den rigtige kvalitet.

Drømmen om et nyt hus kan hurtigt blive til et mareridt, hvis du ikke har de rigtige folk på opgaven. Hvis du selv skal stå for byggeprojektet, vil det i mange tilfælde være fordelagtigt at søge professionel hjælp til byggestyringen.

En byggerådgiver er specialiseret i at give råd og vejledning til dig som bygherre og kan i mange tilfælde fungere som din forlængede arm igennem for byggeforløbet.

Sådan bliver husdrømmen til virkelighed

Du har en drøm om at bygge et nyt hus , men måske ved du ikke helt, hvordan processen skal gribes an? Her kommer den professionelle byggerådgiver ind i billedet som din direkte sparringspartner.

Byggerådgiveren ved hvordan et byggeprojekt skal gribes an og kan hjælpe dig, helt fra de første idéer skal på papir, til det færdige drømmehus står klar til indflytning.

Det er vigtigt at den færdige planløsning bliver optimal og funktionel. Hos byggerådgiveren kan du få hjælp til at tegne og indrette huset, så den færdige planløsning kommer til at opfylde familiens ønsker, drømme og behov.

Føl dig tryg i hele byggeprocessen

Et byggeri kan byde på mange spændende oplevelser, men også mange udfordringer. Der skal bl.a. indhentes byggetilladelse og tilbud fra alle involverede faggrupper.

Hvis du ikke selv kender dygtige entreprenører og håndværkere, vil en rådgiver i de fleste tilfælde kunne henvise til flere forskellige firmaer og hjælpe med at indhente priser på ydelser og materialer.

Det vigtigste for dig er, at ansvaret for byggeprocessen kan overlades til en professionel samarbejdspartner, der kan sikre, at byggeriet skrider planmæssigt frem.

På dagen for overtagelse af huset er det vigtigt, at eventuelle fejl og mangler bliver registret og påpeget, så de kan blive udbedret hurtigst muligt. Ved denne gennemgang er det en stor fordel at have bistand fra en erfaren byggerådgiver, der kan sørge for, at du får en grundig gennemgang af husets installationer samt råd og tips til den daglige drift og vedligeholdelse.

Køb professionel byggerådgivning

Hvis du vil undgå kedelige overraskelser i byggeprocessen og spare dig for en masse tid og arbejde, så bør du overveje at kontakte en professionel byggerådgiver med mange års erfaring som Selvbyg Support .

Hos Selvbyg Support kan du booke et gratis og uforpligtende møde og høre om mulighederne for hjælp til at føre drømmen om et nyt hus ud i livet.