Business

Livskvalitet er måske et stort ord, og der kan være mange opfattelser af, hvad det dækker over.

Virksomhed

Health 24

Telefon

71992215

E-mail

start@health24.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 19. januar

Råd til forbedring af din livskvalitet

Her tager vi udgangspunkt i, at det dækker over kropslig sundhed. Rigtig mange mennesker i Danmark og verden over ønsker at leve et sundere liv. Det kan være alt fra folk, der er kraftigt overvægtige til underernærede, der ønsker at tage en smule på. Det kan også være, at man bare ønsker at have det en smule bedre med sin krop. Vi ved alle, at sådan noget som varieret kost, meget søvn og rigeligt med motion er afgørende faktorer for ens sundhed. Men måske føler du ligesom så mange andre, at det kan være noget af en kunst at nå det hele. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtige de ovenstående faktorer er, men derfor er der stadig andre steder, hvor du kan starte i de små, når det kommer til din sundhed. Ønsker du at begynde på en rejse for at blive sundere? Her kommer en lille liste med effektive råd, der kan gøre dit liv bare en lille smule sundere.

Måske trænger du til en massage?

Massage er en fantastisk måde at afhjælpe ømheder og lindre smerter i kroppen. Kort sagt, så kan massage bidrage kraftigt til en højere velvære med din krop, hvilket må siges at bidrage til din sundhed og livskvalitet på sigt. Massage kan gives af både partner, venner og familie, men hyr gerne en professionel, hvis det virkelig skal være en oplevelse, der kan gøre en forskel. På health24.dk kan du finde en massør i København , eller hvor du ellers befinder dig i landet.

Vand

En ganske simpel måde at øge din egen sundhed og livskvalitet er vand. Vand!? Ja det lyder måske banalt. Vi drikker jo alle vand til dagligt. Ja, men langt de fleste af os drikker faktisk ikke i nærheden af den mængde, vi optimalt burde drikke. Læg det sammen med, at vi i danmark er storindtagere af både øl og kaffe, der er særdeles vanddrivende. Alt dette betyder, at de fleste danskere ikke er lige så velhydrerede, som de burde være. Det kan føre til ting som ubehag, hovedpine og en generelt nedsat sundhed og livskvalitet. Drik derfor mere vand!

D-vitamin

Der er mange vitaminer, der er essentielle for din krop. Her vælger vi at sætte fokus på en af dem. D-vitamin dannes naturligt i huden, når mennesker er udsat for sollys. Derfor er mange mennesker i mangel på D-vitamin, når de mørke måneder melder sin ankomst i Danmark. D-vitamin siges at styrke knoglesundheden, og en mangel på D-vitamin menes at kunne resultere i et svækket immunsystem, nedsat muskelfunktion og depression. Derfor kan det bestemt anbefales at tage en daglig dosis af D-vitamin, hvis du ønsker at lede en lidt sundere tilværelse.