Business

Borneo er verdens tredjestørste ø, og den er delt op i tre dele mellem Indonesien, Brunei og Malaysia.

Virksomhed

Explore Travel A/S

Adresse

Jægervænget 2, 9000 Aalborg

Telefon

+45 30 74 20 52

E-mail

info@explore-travel.dk

Webside

https://www.explore-travel.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. januar

Rejser til Borneo – et paradis for natur- og dyreelskere

Leder du efter smukke rejser til Borneo, kan det være en god idé at fokusere på den malaysiske del af øen, der er opdelt i de to regioner Sabah og Sarawak og har den største variation af attraktioner og oplevelser. Borneo er et sandt paradis, hvis du vil på en rejse, der byder på et unikt dyre- og naturliv. Her findes eventyrlige regnskove og charmerende orangutanger, som vil give dig uforglemmelige dyre- og naturoplevelser.

Fascinerende oplevelser i Sabah

Sabahs hovedstad er Kota Kinabalu, og den byder på et hav af shoppingmuligheder for de shoppeglade. Her kan du komme helt tæt på den lokale befolkning på byens fiskemarked, hvor du ikke må snyde dig selv for at prøve ”fish head curry”, der er en sand specialitet her. For de historieinteresserede er State Mosque og Sabah Museum et besøg værd – her kommer du ind bag Sabah-kulturen på en helt anden måde.

Rundt om ligger små øer, som du bør udforske, hvis du elsker at snorkle og se det rige dyreliv under havoverfladen, eller hvis du vil nyde afslapning på de smukke strande. Regntid i Malaysia strækker sig fra oktober til februar, så hvis du vil øge dine chancer for at styre udenom regn, bør du finde rejser til Borneo uden for disse måneder.

Eventyr i Sarawek

Selvom Sabah er det mest populære sted, når det kommer til rejser til Borneo, er der noget smukt og autentisk over Sarawek. Hovedbyen Kuching byder på en sammensat atmosfære, der både er moderne og gammel. Og hvis du er vild med anderledes naturoplevelser, bør du tage på eventyr ind i de store huler i Garden of Eden, der ligger gemt væk langt inde i Gunung Mulu National Park. På ægte junglebogsmanér får du mulighed for at udforske naturen helt tæt på – måske får du øje på de sjældne floddelfiner?

I ø-delens vilde jungle Kinabatangan får du en unik chance for at møde krokodiller og elefanter, ligesom du får et nært indblik i hverdagen hos de lokale i de autentiske landsbyer.