Business

Synlighed er helt afgørende for en virksomheds succes.

Virksomhed

Malou Visuals

Adresse

Vækstfabrikken, Gammel Kongevej 11-14, 4. sal, 1610 København

Telefon

+45 70 40 09 43

E-mail

kontakt@malouvisuals.dk

Webside

https://malouvisuals.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. april

Reklamefilm i København - har din virksomhed brug for mere synlighed?

Er din virksomhed synlig nok? Hvis ikke, så kan en fed reklamefilm København være det helt rigtige boost til at øge synligheden.

Hvad kan en reklamefilm?

En reklamefilm i København eller et hvilket som helst andet sted i landet er et unikt værktøj til at formidle et budskab til din målgruppe på en kort og præcis måde, der både fanger og skaber interesse.

Har du styr på din målgruppe, kan en reklamefilm i København altså meget præcist ramme dem på en let tilgængelig måde. Den kan være med til at profilere og eksponere dig i sådan en grad, at du kommer et par skridt foran dine konkurrenter.

Hvordan skal din virksomhed repræsenteres i reklamefilmen?

Uanset om du får lavet en reklamefilm i København eller en anden dansk by, skal du være skarp på det virksomhedsimage, du ønsker at signalere i videoen. Det hele skal hænge sammen i videoen, så modtageren utvetydigt kan afkode, hvilken form for virksomhed der er tale om. Det samme gælder for en profilfilm af din virksomhed.

Virksomhedens værdier skal derfor tydeligt fremgå, men samtidig integreres på en subtil facon, der får dig til at fremstå troværdig og professionel.

Hvor kan en reklamefilm vises?

Når du tænker på reklamefilm, tænker du sikkert først og fremmest på en reklame i tv. Det kan det også være, men en reklamefilm kan også sagtens distribueres på mange andre platforme.

Eksempelvis er de sociale medier som Facebook, LinkedIn og Instagram gode som kanal for en reklamefilm. Her er brugeren meget modtagelige for film, og derfor er det en god platform at vise reklamefilmen på.

Hvor skal du få produceret din reklamefilm?

Vælger du at få lavet en reklamefilm i København, er det vigtigt, at du allierer dig med det rigtige bureau, der kan varetage opgaven på en professionel måde. Eksempelvis er Malou Visuals eksperter i reklamefilm i København.

Det er vigtigt at få afstemt og fundet frem til de behov og ønsker, du har, før reklamefilmen skydes i gang. Er der ikke ordentlig afstemt, vil filmen i stedet skyde med spredehagl frem for at ramme hovedet på sømmet. Det er derfor også vigtigt, at du ikke får lavet en halv løsning, men udvælger dit bureau med omhu, så der opstår en fælles forståelse for, hvordan reklamefilmen skal skyde, og hvilket budskab den skal formidle.