Business

Rene omgivelser giver et bedre arbejdsmiljø, og mere effektivitet

Virksomhed

Nordic Cleaning ApS

Adresse

Stationsvej 18, 9330 Dronninglund

Telefon

98 86 10 20

E-mail

nordiccleaning@outlook.dk

Webside

https://nordiccleaning.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. april

Rent kontor skaber fryd på arbejdet

Det er altid skønt at møde ind på et rent og skinnende kontor. Dagen starter altid lige lidt bedre, hvis man ikke lige skal tørre en kaffeplet af først, før man kan koncentrere sig. Rene omgivelser vil altid give et bedre arbejdsmiljø, både for mentaliteten og sundheden for de ansatte. Fyldte skraldespande, beskidte gulve og gamle bananskræller er en stor distrahering, hvis man prøver at arbejde koncentreret. Derfor er det altid vigtigt at man har en ordentligt rengøring tilknyttet til kontoret, så det ikke er ting man skal tænke på. Erhvervsrengøring findes i mange forskellige former, uanset hvilket typer man leder efter. Om det er bare er rengøring af gulve og borde, eller en stor pakke med vinduespolering, tæpperens og meget mere, så er Nordic Cleaning er rengøringsselskab som kan løse det.

Fleksibilitet i rengøringen

Det er vigtigt at vælge et rengøringsselskab som kan tilpasse sig jeres erhvervs behov. Erhvervsrengøring skal passe ind på det tidspunkter hvor virksomheden kan. Det kan nogle gange betyde almindelig rengøring i hverdagene og dybdegående rengøring i weekenden eller om aftenen. Har man rengøringspersonale gående i arbejdstiden, er det også vigtigt at man kan vælge et rengøringsselskab som man kan stole på. Her er tavshedspligt vigtigt, så man er sikker på at det der snakkes om på arbejde, ikke ender alle mulige andre steder.

Rengøring der kan det hele

Det kan næsten altid betale sig at vælge et rengøringsselskab der kan varetage alle typer for erhvervsrengøring. Almindeligt rengøring af kontorer ligesåvel som højderengøring, tæpperens og vinduespolering. Ikke bare er der en masse opgaver der skal håndteres, men det er lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere, at der udføres et stykke kvalitetsarbejde. Alle kan svinge støvsugeren, men det er vigtigt at den kan svinges konsekvent over hele linjen. Nordic Cleaning er en virksomhed som altid vil gøre lidt ekstra for, at arbejdet bliver udført til perfektion. Ligegyldigt opgavens omfang, er de et pålideligt rengøringsfirma, som leverer et stykke kvalitetsarbejde hver gang.