Business

Restauranterne har trange kår for tiden, og som forbruger betyder det naturligvis, at du må tage ekstra hånd om dem.

Virksomhed

Kcal Factory

Webside

https://kcalfactory.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. februar

Restauranterne har det hårdt - støt gode lokale foretagender på Fisketorvet

Søg gerne dybt ind i sjælen og find ud af, hvad det egentlig er, du holder af ved dit lokalmiljø. Det kan være mange ting lige fra dine naboer til dit lokale fitnesscenter, men hvis bare en smule af dig siger de lækre, lokale spisesteder, er der grundt til aktion. På det seneste er selv ganske højtprofilerede og velrenommerede restauranter gået nedenom og hjem. Hvis det kan ske for dem, kan det ske for alle, hvorfor vi naturligvis hver især må holde hånden under vore foretrukne, lokale spisesteder. For mange københavnere er det for eksempel Fisketorvet og de mange lækre restauranter i det område. Er det tilfældet, så forsøg gerne at hjælpe en restaurant Fisketorvet .

Mange gode restauranter på Fisketorvet

Der er nemlig mange gode restauranter på Fisketorvet, men som så mange andre har du nærmest med garanti en foretrukken restaurant Fisketorvet, som du nødig ser forsvinder. Det kan du være med til at undgå ved om end at være endnu mere trofast kunde hos en restaurant Fisketorvet. Nærmest lige meget hvilken restaurant Fisketorvet, der går tabt, vil det utvivlsomt være et tab for lokalmiljøet men også for den bredere gastronomiske scene i København og Danmark. Fisketorvet er nemlig hyppigt besøgt og er derfor også blevet et sted, hvor der i højere grad kan eksperimenteres, og hvor Danskerne kan introduceres for nye koncepter. For eksempel er der en restaurant Fisketorvet, der er utvivlsomt flere, der sælger lækre, sprøde salater og sandwiches med lokale og friske råvarer.

Nye tendenser afprøver

Det er selvfølgelig næppe et nyt koncept, men denne restaurant Fisketorvet er alligevel en indikation på en ny tendens, hvor danskerne faktisk også efterspørger sund, frisk og lokal mad. Førhen har mantraet i høj grad været ”jo billigere jo bedre” men den tendens har så småt været ved at ændre sig ved den restaurant Fisketorvet og mange andre. Oplever den slags steder ikke støtte fra lokalmiljøet og stamkunder, der sætter pris på konceptet og den indvirkning det har på danskernes madvaner, er de der ikke meget længere. Hent derfor gerne take away fra din foretrukne restaurant Fisketorvet. I det henseende er der nemlig også opstået helt nye muligheder. Det du ikke før havde mulighed for at tage med hjem, kan du nu nyde hjemme i sofaen, hvad end det altså er en sprød, frisklavet salat eller gourmetmad. Om ikke andet har restauranternes krise vist os, at take away kan være andet og mere end fed, hurtig mad. Lidt godt er der altså kommet ud af det.