Business

Rotter er ofte nogle af de sidste dyr, man vil have uventet besøg af i sin bolig. De kan være til stor gene for mange og kan bære sygdomme med sig.

Virksomhed

Billig VVS

Adresse

Gåseagervej 12A, 8250 Egå

Telefon

70 10 66 88

E-mail

info@billigvvs.dk

Webside

https://www.billigvvs.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. oktober

Rotter forsvinder fra boligen med rottespærre

Rotterne hører især til i storbyerne, hvor der er meget skrald og et veludviklet kloaksystem. Derfor er rottespærre og rottestop også især blevet populært i storbyen, hvor folk vil gøre alt for at slippe af med rotterne på loftet, i kælderen og bag køkkenskabene.

Køb billige rottespærre til dine rør i køkken og bad

Der er de færreste, der gerne vil have besøg af rotter i deres køkken og på badeværelset. Rotter kan komme af røret i toilettet, og de kan finde bo og føde unger dybt inde bag køkkenborde i køkkenet. Har du et rotteproblem i hjemmet, så er det bedst at komme det til livs hurtigst muligt, før det tager overhånd.

Det kan du blandt andet gøre ved at købe rottespærre eller rottestop, som det også hedder. De bliver monteret i din vandrør og stopper de rotter, der må være i gang med at snige sig ind i din bolig. De virker nemlig sådan, at rotterne ikke kan passere dem. På den måde sikrer du, at du ikke får uventet besøg, når du er i gang med at lave mad i køkkenet eller sidder på toilettet.

Slip af med rotterne uden skade

Modsat mange andre midler, der bliver brugt mod rotter, så skader en rottespærre ikke dyret. De sikrer bare, at dyret ikke kan komme længere ind i vandrøret og må vende om. På den måde kan du have god samvittighed over for dyrene. Og så behøver du heller ikke døje med døde rotter i hjemmet, som kan være mindst lige så stor en gene som de levende. Især hvis de befinder sig et sted, hvor man ikke let kan komme ind og fjerne dem igen.

Rottespærre og rottestop er altså som oftest den letteste løsning for at komme af med rotter i boligen. Desuden er det også en billig metode, fordi rottestoppene ikke kun virker én gang, men bliver ved med at holde dyrene på afstand. Også selv om de beslutter sig for at vende tilbage til dit rør, så kan de aldrig komme videre end til stoppet. På den måde sikrer du, at du undgår de ubehagelige overraskelser.

Få et rent og rotte-frit hjem

Med en rottespærer sikrer du, at rotterne ikke kommer ind i din bolig til at starte med. Det er altså noget, du skal købe, før rotterne kommer. Hvis dit hjem allerede har haft besøg at rotter, bør du købe rottespær hurtigst muligt, og desuden ringe efter en skadedyrsbekæmper, der kan fjerne rotten før, der kommer flere. Rottestoppet vil holde de næste besøgende på afstand, så du forhåbentlig ikke ender i samme situation igen.