Business

Der er meget regnearbejde involveret ved at være udlejer.

Virksomhed

Brunata

Webside

https://brunata.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. marts

Ryk varmeregnskabet online og få mange fordele

Det er vigtigt at holde øje med, at man modtager de rette beløb i leje og aconto, og herudover er der alle forbrugsafgifterne, der skal aflæses og udregnes, så lejer får de rette tal at vide. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at mange udlejere vælger at få smarte, nye løsninger, der gør varmeregnskabet langt nemmere at holde styr på.

Lige meget om du er udlejer for blot en eller flere boliger, vil der altid være regnskab, der skal udføres, og det er ikke altid lige sjovt, hvis man ikke er glad for tal eller blot ikke har tiden til at kigge på det. Beregningerne skal være præcise og uden fejl, så der ikke er nogen, der bliver snydt. Her er der heldigvis hjælp at hente med et online varmeregnskab administreret af Brunata.

Mindre besvær med målinger

Vi har nok alle oplevet at være nødt til at sidde derhjemme og vente på en aflæsning af vand, varme eller lignende. Det er altid frustrerende at være nødt til at sætte tid af til dette, da det typisk er på almindelige hverdage, hvor man ellers ville have været på arbejde.

Heldigvis er fremtidens teknologi på vores side, og det betyder, at målinger er begyndt at kunne ske online, hvilket sparer beboere en halv dag derhjemme. Disse målinger er desuden enormt præcise og der er ikke samme risiko for menneskelige fejl.

Overlad ansvaret til eksperter

Som udlejer er det langt fra altid, at man har lysten eller overskuddet til at tage sig af alt det praktiske, der kommer med at leje en eller flere boliger ud. Derfor er der god grund til at overlade dette ansvar til eksperter på området. Det kan du gøre ved at få et varmeregnskab administreret af Brunata . Brunata tilbyder en god løsning, der ikke kun kommer til at spare dig en masse besvær, men som også sikrer dig, at det hele bliver gjort rigtigt.

Som udlejer har du et ansvar overfor dine lejere. Målinger og regnskaber skal udføres præcist, fair og uden fejl. Dette ansvar kan du rolig lægge fra dig med et varmeregnskab hos Brunata. Her får du helt nøjagtige varmeregnskaber, der desuden leveres til tiden, så der ikke kommer til at være utilfredse lejere eller overraskende høje udgifter.

Få overblikket online

Med Brunatas varmeregnskab kan du få et overblik over forbrug of udgifter online. Det gør det langt nemmere for dig som lejer at holde styr på, hvad der bruges at varme, samt hvad det vil komme til at koste. Det betyder blandt andet, at det vil være nemmere for dig at tilpasse aconto beløb og lave bedre og mere nøjagtige lejekontrakter.

Brunata online løsning giver dig en let forståelig visualisering, der gør det langt nemmere at følge med i forbruget. Også selvom du ikke er typen, der kan lide tal og data. Du kan desuden selv komme til at bestemme, hvor meget du vil have Brunata til at administrere, og hvor meget, du selv vil tage ansvaret for. Dermed kan du finde den helt rette online løsning for varmeregnskabet.