Business

Måske forbinder du Botox med noget dyrt, luksuriøst og næsten uopnåeligt - overklassens eksklusive mulighed for at bibeholde et ungt og friskt ydre langt op i alderen.

Virksomhed

Nage

Adresse

Lyngby Hovedgade 46, 2800 Kongens Lyngby

Telefon

70273366

E-mail

info@nage.dk

Webside

https://nage.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. oktober

Rynker: En populær metode at mindske dem på

Selvom Botox historisk set har været forbeholdt de øvre samfundslag, er der dog sket meget med skønhedsindustrien de seneste år. Teknologierne og mulighederne er blevet flere og større - og det betyder, at langt flere mennesker i dag kan nyde godt af de forskønnende behandlinger.

En af de mest kendte metoder er nok Botoxbehandlingen - og med god grund! Botox har dog også et lidt uheldigt ry, og mange forbinder metoden med et stift og udtryksløst ansigt. Dette er dog en forældet forestilling, og Botox kan i dag bruges til at bekæmpe meget andet end rynker. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor Botox er så populært, og om det måske kunne være noget for dig?

Er Botox forbeholdt de rige og kendte?

I takt med at dermatologer og videnskaben er blevet klogere på, hvordan man bedst muligt benytter sig af Botox’ foryngende egenskaber, er man blevet i stand til at udnytte ganske små mængder til at opnå store kosmetiske forskelle. Denne optimering betyder, at man i dag er i stand til at holde prisniveauet på behandlingerne nede, så enhver kan finde plads i budgettet - og Botox er dermed ikke kun en mulighed for tv-stjerner, overklassefruer og andre dele af den økonomiske elite.

Botox priser er selvfølgelig afhængige af dine ønsker og formål med behandlingen, men flere behandlinger starter under 1.000 kr. Eftersom behandlingens resultat måske både betyder besparelser i makeup og en øget følelse af ubesværet skønhed, kan en Botoxbehandling vise sig at være en rigtig god investering i din daglige wellness.

Mimik og bevægelse med Botox

Mange forbinder udelukkende Botox med decideret udglatning af rynker i ansigtet. I dag benyttes Botox dog også til en lang række andre formål - både kosmetiske og mere funktionelle. Eksempelvis kan Botox være et glimrende redskab til bekæmpelse af svedgener og afspænding af ansigtsmuskulatur. Ved at benytte bare ganske små mængder af Botox kan man opnå en muskelafslappende effekt, der betyder, at huden udglattes, og man efterlades med et mildere, mere friskt udtryk i ansigtet.

Frygten for at ende med et stift, stramt eller evigt overrasket ansigtsudtryk afholder måske nogle fra at benytte Botox til at eliminere forskellige problematikker. I dag arbejder langt de fleste behandlere dog med en klar opfattelse af, at ansigtet skal være både levende og udtryksfuldt, også selvom du har fået Botox. Derfor målretter man Botox-indsprøjtningerne således, at mimikken bevares, og det blot er de overfladiske rynker man forsøger at komme til livs.

Det er vigtigt at tænke sig om

Selvom det som regel er helt ufarligt udføre en botox behandling, så er det vigtigt at man tænker sig om før man træffer beslutningen. Der findes mange eksempler på folk der benytter botox selvom det reelt set slet ikke er nødvendigt, og derfor er det vigtigt at man får foretaget en grundig konsultation først, og her vil du hurtigt blive afvist af de professionelle hvis de mener det ikke gavner dig.

Man skal generelt sørge for at se tingene lidt i et større perspektiv når det kommer til kosmetiske indgreb, for ellers kan man hurtigt komme ud på en glidebane hvor mere fører til mere.