Business

Har du ikke helt fundet ud af, hvad du skal ønske dig til jul i år?

Virksomhed

youSee

Telefon

70704040

Webside

https://yousee.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. oktober

Så er den her: Nu kommer den nye iPhone 12 endelig

Eller er du bare træt af at kigge på en halvødelagt iPhone-skærm? Så er der godt nyt til dig. Apple har nemlig omsider offentliggjort nyheden om den nye iPhone 12, der er det seneste skud på stammen inden for iPhone-familien. Man forventer at lancere i alt 4 nye modeller, som dækker fra Mini til Max. I denne artikel dykker vi ned i, hvad du kan forvente af den nye iPhone 12, og hvorfor den bør stå højt på din ønskeliste i år. Læs med, og bliv klædt på til at vælge din favorit. Du kan også forudbestille din iPhone 12 ved at følge dette link.

iPhone 12 var en forventet nyhed

Hvis nyheden om iPhone 12 var en hemmelighed, så er det en ret dårlig bevaret en af slagsen. Eksperter og Apple-fans har nemlig længe forventet, at der var en ny model på vej. Og selvom det ikke blev til en lancering til det sidste presseevent, Apple gennemførte, så kommer det bag på de færreste, at man vælger at skubbe 4 nye afsted. Coronakrisen har betydet, at Apples computere og smartphones er blevet populære som aldrig før, og mange har derfor ventet i spænding på den nyeste iPhone. Og bare rolig – uanset om du bruger din iPhone til at streame på farten eller til at pryde din Instagram-konto med flotte billeder, så er der rigtig gode nyheder til dig.

Tag de bedste billeder til Instagram, eller stream uden besvær

Der er mange gode grunde til at ønske sig en iPhone 12 (Mini, Pro eller Pro Max) til jul eller fødselsdag. For det første kommer alle modeller med opdateringer, der gør, at de er meget hurtigere og med masser af plads til billeder, videoer og andet, du har brug for. Kameraet på tværs af modellerne er desuden opgraderet, så du kan tage både portrætbilleder med dybde eller billeder, hvor lyset måske ikke er optimalt. Uanset om du snapper til veninderne eller Instagram-profilen, har du således de rette forudsætninger for, at billedet er i høj kvalitet. Derudover kan iPhone-modellerne bruge 5G-nettet, hvilket betyder, at de er superhurtige til at både surfe og streame, hvis du vil slå ventetiden ihjel på vej hjem fra studiet eller arbejdet.

Den perfekte julegave til den, du holder af – eller dig selv

iPhones er hvert år noget af det, der står øverst på mange folks ønskeliste, og det er ikke uden grund. Apple er kendt for et enestående design, og her skuffer iPhone 12 heller ikke. Det er en smuk smartphone, der tager alt det bedste fra de tidligere serier, men bygger ovenpå – blandt andet er de nye modeller i gennemsnit 11 % tyndere. Der er ingen tvivl om, at iPhone 12 i form af enten iPhone 12 Mini, Pro eller Pro Max kommer til at ligge under mange juletræer i år. Skal den ligge under dit eller hos en, du holder af?