Business

Vi lever i en tid, hvor klimadebatten aldrig har været så relevant, som den er pt. Klimadebatten fylder en del i både den offentlig debat og i mange menneskers bevidsthed.

Virksomhed

JT Møbler

Webside

https://jt-mobler.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. april

Sådan får dine gamle møbler nyt liv

De fleste vil nok blive enige om, at der er en udfordring med vores klima på den lange bane. Hvor stor og voldsom denne udfordring er, kan skille vandene. Nogle mener, at det nærmest er for sent at rette op på det, og at vi alle skal spise plantebaseret, lade være med at forurene og stoppe vores forbrug.

Andre er klar over, at der er udfordringer med klimaet og reagerer med en ugentlig kød fri dag derhjemme. Der er ikke noget, som er rigtigt eller forkert, så længe man gør, hvad man kan. I forbindelse med hele denne klimasnak er der kommet en trend i den vestlige verden, som indebærer at forbruge mindre og genbruge ting.

Genbrug af gamle ting

Aldrig har det været mere trendy at gennembruge gamle ting og give ens ting videre til andre, som kan bruge det. Kig bare på alle de forskellige genbrugsbutikker, som blomstrer i vores land både indenfor møbler og tøj. Det er en utrolig human tanke, at noget du er færdig med at bruge, og som stadigvæk er i god stand, skal videre til en anden, som kan få glæde af det. I samme spor er genbrug af gamle møbler også blevet populært. Hvorfor smide gode stole ud bare fordi de har det forkerte stof?

Møbelpolstrere er til for bl.a. at puste nyt liv i gamle møbler og samtidig med til at bidrage til den gode tilgang til klimaet, da de tilbyder at ompolstre fx dine stole for dig. Har du kreative evner, kan du selvfølgelig også selv kaste dig ud i projektet, men er dine kompetencer ikke til ompolstring, så kontakt en møbelpolstrer og giv dine møbler nyt liv. Vi ændrer stil igennem vores liv, men ved at investere i gode solide møbler kan de holde i mange år og blot ændre udseende med en ny polstring.

Møbelpolstrer i Aalborg og Nørresundby

Der findes flere i hele landet, så du behøver ikke tage hele verden til Århus, Odense eller København for at få dine stole eller andre møbler polsterets. Det kan selvfølgelig ikke garanteres, at der er en møbelpolstrer i hver by, men forhåbentlig skal du ikke mange kilometer væk for at finde din.