Business

Når man hører ordet funktionalitet, er det ikke sikkert, man umiddelbart tænker på noget smukt. For ofte handler det netop om, at det er det praktiske, der kommer i fokus. Men at det æstetiske så skulle indtage en andenprioritet, er ikke givet. Tværtimod behøver du ikke at gå på kompromis med hverken det ene eller den andet. Du kan nemlig sagtens få dig et hjem, der er både funktionelt og smukt. Her er lidt ideer til, hvordan du kan gøre det.

Virksomhed

Illums Bolighus

Webside

https://www.illumsbolighus.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. marts

Sådan får du både funktionalitet og skønhed i hjemmet

Se på din belysning

Noget, som ville være svært at undvære i et hjem, er lys. Derfor må man også om noget sige, at belysning har en meget praktisk funktion i indretningen. Måske betyder det også, at du aldrig har skænket det en særlig tanke.

Men blandt andet med loftlamper har du rig mulighed for at få det bedste af begge verdener.

Inden for belysning findes der masser af smuk design. Derfor er det altså også måske især på dette område oplagt at se på, hvad du kan gøre bedre. Hvis du ikke selv har valgt dine loftlamper, er der måske kun endnu mere grund til det.

Giv plads til skønheden

Nogle gange er det nemt at blive en smule blændet af funktionalitet i ens indretning. Ikke mindst hvis du ikke lige har så meget plads, som du kunne ønske. Eller måske fordi du har en stor familie, en travl kalender og en hektisk hverdag. Hvis du derfor vil have mere skønhed i dit hjem, er du måske også nødt til aktivt at give det mere plads.

Det kan godt være, at det er nemmest at købe de billigste møbler på markedet, men det er ikke nødvendigvis det, du vil blive mest glad for i længden. I stedet bør du måske overveje noget, som du ikke normalt ville vælge, men som også har en æstetisk kvalitet over sig.

Tænk på sammenhængen

Nogle gange så kan du også få et smukkere hjem ved at tænke på sammenhængen i din indretning – den røde tråd. På den måde behøver du ikke nødvendigvis at gå på kompromis med det praktiske. Bare du har en overordnet stilart og inspiration at gå efter.

Det kan for eksempel være en hjælp at holde dig til bestemte nuancer. På den måde har du rig mulighed for at vælge de mere praktiske møbelløsninger og alligevel få et smukt hjem.