Business

Kender du det med, at dine børn ofte kan være svære at få lokket med udenfor?

Virksomhed

Ude-leg.dk

Webside

https://www.ude-leg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. august

Sådan får du dine børn med udenfor

Kommer computerskærmen eller iPad’en indendørs til at virke mere spændende? Hvis du savner at bruge mere tid med dine børn udenfor, findes der forskellige tips til, hvordan du kan få lokket dem med ud. Det kan du blive meget klogere på her.

Gør jeres have mere legevenlig

Hvis I er så heldige at have en have, er det helt oplagt at prøve at få lokket dine børn med ud i den. Men hvis dine børn skal have lyst til at bruge tid udenfor, er der også nødt til at være et eller andet, som de kan tage sig til. Det er ikke sikkert, at de ret længe kan sidde bare og slappe af i solen el.lign. Du er nødt til at gøre jeres have til et sted, hvor der kan leges og spilles. Du kan f.eks. sætte sådan noget som et legehus op, en sandkasse, en havetrampolin, et gyngestativ el.lign. Det er den slags ting, dine børn kan få lang tid til at gå med. Måske vil de endda helt glemme deres skærm indenfor.

Du kan også lave noget stier i jeres have og plante nogle flere buske og træer, så det bliver lettere at lege gemme og sjovere at lege fange.

Tag på ture hele familien

Du kan også forsøge at få dine børn med udenfor ved at lave nogle fælles ture for hele familien, hvor I tager ud i naturen. På et eller andet tidspunkt er det ikke spændende at være i haven længere, så der skal ske noget nyt. Der findes så mange naturskønne steder i Danmark, så der er masser af steder at vælge imellem. Det er bare at pakke en picnickurv, et tæppe og huske at tage noget praktisk tøj på. Det er sådan noget, der er hyggeligt for hele familien, men specielt de mindste vil garanteret synes, det er fedt, at der sker noget nyt og spændende.

Når I er ude i naturen, kan I samle fine sten, tage billeder, fine flotte grene el.lign. Du undgår, at det bliver kedeligt for de mindste, når du finder på sådan en aktivitet, imens I er ude på tur.

Lav en konkurrence ud af det

Hvis der er noget, som børn godt kan lide, så er det konkurrencer. Hvis ikke du kan få dine børn ved ud ved at lave sjove ting i haven eller at arrangere ture, kan du i stedet forsøge med nogle konkurrencer. Det kræver, at du hopper i det kreative hjørne og finder på en god konkurrence, der kan få dine børn med udenfor, men det vil til gengæld helt sikkert blive en succes. Et forslag til en konkurrence kunne f.eks. være “Hvem kan gå flest skridt i denne uge?” Hvis hele familien tæller deres skridt, går der pludselig sport i at blive den bedste både blandt børn og voksne.