Business

Står du også er ved at være kørt træt i din bil, der siger alle de forkerte lyde, mens du synker ned i sædet og håber, at ingen ser dig?

Virksomhed

Ejvind Nielsen Automobiler

Adresse

Hostrupvej 79-81, 9500 Hobro

Telefon

98523111

E-mail

soren@ejvindnielsen.dk

Webside

https://www.ejvindnielsen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. februar

Sådan får du en bil i høj klasse til lav pris

Eller er du træt af at piske op og ned ad bakket land og by og møde svedig og forpustet på arbejde? Træt af en cykels begrænsninger og af en bus’ mange omveje og lange udsigter til “næste stop”?

Så er det nok tid til at udskifte dit transportmiddel. For vinteren kommer, og hvor det førhen var rart at gå lange ture i sommerens sol, vil det fremover bliver koldt for både kinder og fødder. Her vil varme i sædet blive taget godt imod - i læ for efteråret, vi bedst kan karakterisere som regnfuld og stormfuld. Bliver du også kuldskær bare ved tanken?

Brugt bil = betalt værditab

En bil mister en stor del af sin værdi første gang, den kører på en landevej og i løbet af de første kilometre. Køb aldrig en bil yngre end 3 år, er der mange, som mener - og med god grund. For du kan sagtens finde en både flot og fornuftig bil, som ikke koster alverden. Selv hvis der er tale om en BMW/Mini eller Fiat. Ja, du læste rigtigt - et væld af biler, fra disse populære bilmærker, kan du blandt andet finde hos en autoriseret bilforhandler i Hobro. Køber du sådan en bil brugt, har du sparet dig selv for de ellers mange penge, den ville tabe på sin første tur - dem har en anden betalt for dig.

To-årig reklamationsfrist

Finder du din drømmebil hos en autoriseret bilforhandler, er du samtidig sikret en to-årig reklamationsfrist. Det betyder, at hvis bilen viser tegn på fejl og/eller mangler, der ikke bør være på den, har du krav på at få dem gratis udbedret. Derudover har du mulighed for at få ekstraudstyr med til uhørt lave priser, som dine venner og kollegaer kan se misundelig til, mens du overhaler dem på vej landevejene i din nye, brugte bil. Fiks, flot og fornuftig.

Du kan derfor uden bekymring for snyd eller fejlkøb søge inspiration, vejledning og foretage køb hos din autoriserede bilforhandler i Hobro i stedet for at gøre bilkøb i en mørk gyde. Det er der sjældent kommet noget godt ud af.

En autoriseret bilforhandler af brugte biler, som Ejvind Nielsen, vil altid handle i din bedste interesse. Så læg vejen forbi din forhandler og find eller genfind din køreglæde.