Business

Mange forbinder en sund ren hud med ungdommelighed. Af lige netop denne grund er der utroligt mange mennesker verden over som hver dag arbejder på at få en smukkere mere ren hud.

Virksomhed

Ecooking

Adresse

Gl. Skartved 11, 6091 Bjert

Telefon

+45 70 70 73 66

E-mail

info@ecooking.dk

Webside

https://ecooking.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. oktober

Sådan får du en smukkere hud

Dette er langtfra altid nemt, idet gener også kan spille en rolle. Dog er der uanset hvor slem din hud er, altid nogle ting du kan gøre for at forbedre den. Lige netop dette kan du læse mere om her.

Sørg for at vaske din hud hver morgen og aften

Det første du bør gøre hvis du har problemer med din hud, er at huske at vaske din hud både morgen og aften hver dag.

Årsagen til at du altid bør gøre dette er at du ved at vaske huden får fjernet overskydende fedt, snavs og døde hudceller, som nemt kan samle sig på huden i løbet af dagen. Ved at fjerne disse stoffer sikre du at dine porer ikke bliver tilstoppet, og at der ikke kommer bakterier i dem.

Når du skal rense huden kan du enten gøre brug af varmt eller lunkent vand, eller et særligt produkt til ansigtsvask. Dette afhænger dog af din egen præference.

Gør brug af en dermaroller

I takt med at vi bliver ældre, vil dette også kunne ses på vores hud som langsomt begynder at miste sin elasticitet. Konsekvenserne ved dette er ofte at vi begynder at få rynker og fine linjer.

Ønsker du at forebygge dette, kan det være en god ide at gøre brug af en dermaroller . En dermaroller er et særligt redskab lavet af over 500 mikroskopiske nåle, som stimulere huden således at du vil se en forbedring i både spændstighed og elasticitet, så du kan få fjernet dine fine linjer.

Drik rigeligt med vand og undgå cigaretter

Noget andet du også bør have i baghovedet, hvis du er utilfreds med din hud, er at du måske skal drikke mere vand. Vand hjælper nemlig med at holde huden sund og ren.

Dette er der flere grunde til, men den primære årsag er at vand fugter huden indefra, og renser alle affaldsstofferne væk.

En anden livsstilsændring du også bør overveje hvis du vil have en smukkere hud, er at du bør droppe cigaretterne. Dette skyldes at nikotinen lukker for nogle kar i huden, dette vil gøre at huden vil blive mere slidt.

Undgå at din hud bliver skadet af solens uv-stråler

Solen er en af de faktorer som gør at livet på jorden overhovedet er muligt, og selvom solens stråler er gavnlige for meget, er huden bestemt ikke en af disse ting.

Mange af de fine linjer vi får med alderen er nemlig som følge af skader fra solens stråler, idet de trænger ned i huden og blandt andet påvirker cellefornyelsen.

Husk derfor altid at beskytte dig selv og din hud fra solen, ved at bruge solcreme og at sørge skygge når solen er på sit højeste. Dette gør sig også gældende hvis du er ung, idt du ellers vil se følgerne om nogle år.