Business

Os danskere er meget opmærksomme på at have et hyggeligt hjem. Dog er der mange fortolkninger på ”et hyggeligt hjem”.

Virksomhed

Mark&Waldorf

Adresse

Fåborgvej 92, 5620 Glamsbjerg

Telefon

(+45) 53 62 36 20

E-mail

kundeservice@markwaldorf.dk

Webside

https://markwaldorf.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. september

Sådan får du et hyggeligt hjem

Nogle mennesker foretrækker gamle ting, som måske er gået i arv fra generation til generation. Andre foretrækker det helt stilrene og går meget op i, at det hele er med på den seneste mode. Andre fortrækker at have mange ting indblandet i indretningen, hvorimod andre foretrækker, at det er simpelt og minimalistisk.

Skab en hyggelig stemning

For at skabe en hyggelig stemning, kan man gøre mange forskellige ting, man kan sætte ting op, der betyder noget for en selv eller, man kan købe noget nyt, som man føler vil passe godt ind i sit hjem. Tæpper er en god måde at gøre et hjem mere hyggeligt. Det mindsker rumklang, og det kan give en stemning af afslappet- og tryghed. Der findes tæpper i mange forskellige farver og mønstre. Nogle kan være gamle, og andre kan være mere nytænkende. Tæpper kan være meget dyre. De kan komme op og koste rigtig mange tusinde kroner. Dog behøves man ikke at betale så mange penge for alle tæpper, men hvis man vil have noget bestemt, kan det komme til at koste dyrt.

Lad historien skabe hyggen

Hygge kan også skabes via en historie. Det kan være fantastisk, hvilken historie et tæppe har. Disse tæpper kan blandt andet være kelimtæpper. Kelimtæpper er specielle tæpper, hvor to tæpper ikke er ens. Tæpperne kan være op til 80 år gamle. Derfor kan de gemme på en helt speciel historie. De findes i en masse forskellige størrelser, mønstre og farver - se mere om tæpperne på denne side. Farverne kan være rødbrunt og ligne et ældre tæppe, eller have en masse stærke farver, som pink og grøn. Deres mønstre er også helt specielle, og det kan virkelig give en unik og hyggelig stemning i dit hjem.