Business

I vores travle og hektiske tidsalder kan det nogle gange knibe med at finde tid til det hele i løbet af ugen.

Virksomhed

NR Kosmetik

Webside

https://nrkosmetik.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. august

Sådan får du mere tid i hverdagen

Men det er faktisk muligt at spare ret med tid, hvis man tænker fremadrettet og på forhånd planlægger sin tid. Det kan du få nogle simple tips til her.

Skær ned på rutinerne

Visse daglige gøremål er simpelthen ikke til at komme uden om. Det gælder f.eks. tiden man bruger på at spise, sanitære aktiviteter og søvn. Det kan ikke anbefales at skære i søvnen eller at sluge sin mad, men der er andre områder hvor man sagtens kan spare en smule tid. Og da de rutinemæssige gøremål gentages dag ud og ind, kan et par minutter om dagen gøre en stor forskel i det store billede.

Bruger du meget tid på at sætte håret og lægge makeup om morgenen, så overvej, hvordan du kan slippe hurtigere igennem og stadig ligne den bedste version af dig selv.

Det kan f.eks. være ved at få en mere praktisk frisure. Eller i stedet for at bruge lang tid med mascara for at fremhæve dine øjenvipper, kan du anvende vippeserum i et par uger og på naturlig vis få flotte øjenvipper. Vippeserum, som du kan købe hos nrkosmetik.dk, fungerer ved gennem aktive ingredienser at styrke dine øjenvippers vækst, så de bliver både længere og tættere.

Effektiviser din madlavning

En af de helt store tidsslugere i hverdagen er madlavning og indkøb. Ofte kommer man træt hjem og skynder sig ned i det lokale supermarked, hvor man så løber tør for inspiration og bruger al for lang tid på at beslutte sig for aftensmaden.

Ved at lægge en madplan for hele ugen kan du nøjes med at handle ind 1-2 gange om ugen, da du på forhånd ved hvilke ingredienser og råvarer, du får brug for. En madplan er også en god måde at sikre sig, at kosten er sund og varieret.

Når det kommer til selve madlavningen, kan man spare meget tid ved at lave made til mere end én dag ad gangen. Laver du en større portion end hvad dig eller din familie kan spise, sparer du tid dagen efter ved at opvarme resterne.

Ofte kan du også gøre lidt ekstra ud af andendagsmaden ved at tilsætte en ny salat eller anrette maden på en anderledes måde.

Byt penge for tid

Man hører ofte at tid er penge, og det er sådan set rigtigt nok. For en god måde at spare tid på er ved at bruge lidt ekstra penge. Det kan f.eks. dreje sig om:

Levering af dagligvarer. De fleste supermarkeder tilbyder efterhånden en eller anden form for udbringning af dagligvarer. Det koster lidt, men til gængæld sparer du indkøbsturen.

Hjælp til huset. I form af børnepasning eller rengøring. Den ekstra tid, man får til sig selv, kan være guld værd.

Hvordan du bruger din tid og dine penge, er selvfølgelig helt op til dig. Men det er altid godt at overveje, om man bruger sin tid fornuftigt.