Business

Der er mange variable med i spil, når du skal købe en ny eller brugt bil. En af de vigtigste parametre er dog at vælge den rigtige bilforhandler.

Virksomhed

Langer Biler

Adresse

Drejøvej 5, 9500 Hobro

Telefon

29 11 49 90

E-mail

bjl@langerbiler.dk

Webside

http://www.langerbiler.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

Sådan finder din næste brugtbilforhandler

Vælger du den forkerte bilforhandler, som ikke lever op til dine krav eller yder en dårlig service, så kan du senere hen fortryde dit køb.

I denne artikel kommer vi med nogle tips til, hvordan du vælger den rette bilforhandler, hver gang.

Autoriseringer og samarbejdspartnere

Et af de punkter, hvor du kan få megen information om bilforhandlere, er deres autoriseringer og samarbejde med andre virksomheder. Her kan du eksempelvis se efter samarbejdspartnere, som Teknicar, FDM eller AIRSPRING. Er bilforhandleren med i disse er der oftest garantier og øget sikkerhed med, hvis uheldet skulle være ude med din bil. Det er dog også en bekræftelse i, at bilforhandleren lever op til krav om både værksted, garanti og viden omkring bilerne.

Referencer fra tidligere kunder

En anden måde, hvorpå du kan undersøge din kommende bilforhandler, er ved at se anmeldelser og referencer fra tidligere kunder. Du kan ofte finde anmeldelser på forhandlerne Facebookside, Trustpilot eller Google. Her kan du få et indblik i nogle af de forskellige forløb og kundeoplevelser, som gør sig gældende i forhandleren.

Firmatjek

Firmatjek er oprettet af Nævnenes Hus, hvor de udgiver en liste over virksomheder, som ikke efterlever sig Forbrugerklagenævnets afgørelser. Overvejer du at købe en bil hos en forhandler, som er på listen, kan der være større risiko for, at du selv ender i samme situation. Tjek derfor om forhandleren er på listen, så du får de bedste betingelser, når du skal købe din næste bil.

Brugbilsforhandler i Hobro

Leder du efter en troværdig brugtbilsforhandler i Hobro og omegn, er Langer Biler et sikkert valg. Langer Biler har i en årrække serviceret kunder fra nær og fjern, hvor de har hjulpet med alt fra køb af brugte biler eller varetaget serviceeftersynet. Med et stort udvalg på lageret, finder du med sikkerhed en brugt bil lige efter din smag.