Business

På denne tid af året drømmer rigtig mange danskere sig væk fra det kolde vejr og i stedet til de varmere lande.

Virksomhed

Travelmarket A/S

Adresse

Nørregade 71-77, 7100 Vejle

E-mail

info@travelmarket.com

Webside

https://www.travelmarket.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 12. december

Sådan finder du billige flybilletter

Med julegaver, julefrokoster og nytårsfest er det sjældent, at økonomien lige tillader en rejse syd på. Det er selvfølgelig medmindre, at man lige finder de dér rigtig billige flybilletter! Og hvordan du finder dem, får du gode råd til her.

Vær i god tid – og vær fleksibel

Selvom de billige flybilletter til gode destinationer ikke hænger på træerne, så kan de sagtens findes. Herunder får du fem gode råd, der vil gøre din søgen lidt nemmere.

– Bestil i god tid. For at få fingre i de bedste og billigste billetter, bør man bestille dem minimum 2 måneder inden afrejse.

– Flyv, når de andre ikke gør. Har du mulighed for det, bør du rejse uden for skolernes ferier og udenfor højsæsonerne. Du kan også vælge hverdage og meget tidlige eller sene tidspunkter på dagen, da mange har det med at undgå disse.

– Vær fleksibel med afrejsetider. Til tider kan du spare en mindre formue, hvis du blot rykker udrejse- og hjemrejsedatoer på dine flyrejser en smule. Prisen kan skifte meget fra ugedag til ugedag.

– Overvej flere destinations- og afrejselufthavne. Præcis som der kan være forskel på priserne på afrejsetider, kan der også være prisforskelle på både destinations- og afrejselufthavne.

– Overvej en pakkerejse. I nogle tilfælde er det billigere at købe en hel pakkerejse frem for selv at booke fly og hotel hver for sig. Og så er det jo en del nemmere at kunne slå to fluer med ét smæk.

Billige flybilletter til danskernes foretrukne destinationer

Ovenstående råd er rigtig god at have med i bagagen, når du leder efter en billig rejser. Lige nu kan du finde de billigste flybilletter fra Aalborg til populære destinationer som London, Barcelona, Malagan, Alicante, Paris og mange flere steder!